Foto: TT

Charlotte Perrellis ord om Sofia – efter nya bilderna på höggravida prinsessan

Prinsessan Sofia går i väntans tider.
Nu väljer schlagerdrottningen Charlotte Perrelli att ge sitt stöd.
Detta skriver artisten!

Charlotte Perrelli, 46, gör succé i Melodifestivalen 2021. Direkt i återkomsten till tävlingen tog sig den tvåfaldiga vinnaren sig vidare. Bidraget ”Still young” röstades fram till finalen från den tredje deltävlingen.

Schlagerdrottningen var märkbart tagen när hon i SVT:s direktsändning ropades upp som den första av två finalister.

Foto: SVT

Nu får Perrelli ladda om med sitt bidrag.

 När jag fick låten till mig och jag hörde den första gången blev jag helt hoocked på den. Den passar mig väldigt bra. Den känns lite som ”Hero” 2,0. Den har en lite schlagerkänsla men ett mer uppdaterat sound, har Charlotte Perrelli tidigare berättat för Nöjeslivet.

LÄS MER: Därför stoppas Charlotte Perrellis familj från Melodifestivalen

Samtidigt som fyrbarnsmamman laddar om för Melodifestivalens final är hon också flitig i sociala medier.

Där har Perrelli nyligen uppmärksammat en annan mamma, nämligen prinsessan Sofia som väntar tillökning.

STOCKHOLM 20210219 Charlotte Perrelli efter fredagens genrep inför tredje deltävlingen av Melodifestivalen i Annexet. Foto: Jessica Gow / TT

Perrellis hyllning till gravida prinsessan Sofia – fina orden

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt tredje barn. I månadsskiftet mars-april väntas landets senaste tillskott till kungafamiljen födas och prinsparet går just nu i väntans tider, liksom prinsarna Alexander, 4, och Gabriel, 3, som blir storebröder.

LÄS MER: Sofia visar upp gravidmagen – nya underbara bilderna på prinsessan som strålar i åttonde månaden!

Trots coronapandemi har prinsessan Sofia ändå synts hyfsat mycket i offentligheten under året som gått. Anledningen är förstås det faktum att hon arbetat extra på Sophiahemmet – för att avlasta den hårt pressade vårdpersonalen.

STOCKHOLM 20210205 Den höggravida prinsessan Sofia fotograferad i början av februari i samband med deltagandet vid Sophiahemmets digitala examenshögtid. Foto: Janerik Henriksson / TT

I SVT:s program ”Året med kungafamiljen” som sändes strax före jul fick tittarna en unik inblick i Sofias vardag som volontär på sjukhemmet. Hon berättade då bland annat om sina arbetsuppgifter under en vanlig dag där hon bland annat städar sängar.

– Jag har fått ta del av verksamheten på många olika plan under de här åren som jag suttit här. Och varit väldigt intresserad av just vårdbiten och det praktiska, säger hon i Året med kungafamiljen av SVT.

Nyligen besökte prinsessan Mandometerkliniken på Sophiahemmet och beskrev då sina intryck från avdelningen på följande vis:

”Två viktiga budskap som jag fick med mig är att man kan bli frisk från sin ätstörning och att ätstörningar inte behöver synas på utsidan”, skriver hon på Instagram där hon också lagt upp ett foto från tillfället.

Prinsessan var klädd i en mönstrad klänning, och en av alla som passade på att ge henne komplimanger i kommentarsfältet var ingen mindre än schlagerdrottningen Charlotte Perrelli.

I en kommentar till inlägget skriver Perrelli: ”Vad fin du är!!” till den höggravida prinsessan.

Foto: @prinsparet/Instagram

Så fint uttryckt av dig, Charlotte!

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli sjunger ”Still young” i Melodifestivalens final 2021 den 13 mars i SVT. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Det är trevligt med positiva kommentarer i sociala medier! Skriv gärna en kommentar du också, om du vill önska prinsessan Sofia fortsatt lycka till med graviditeten.