Chris O’Neills sanslösa kärleksgåva till Madeleine bakom kulisserna

STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Claudio Bresciani / TT

STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Claudio Bresciani / TT

De har varit gifta i tio år.
När prinsessan Madeleine förlovade sig med sin Chris O’Neill fick hon en generös gåva av den amerikanske affärsmannen, skriver Expressen.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har bott i utlandet i många år. Först flyttade paret till London år 2015 – och paret verkade trivas i Storbritanniens huvudstad.

Men 2018 gick flyttlasset över Atlanten – till makens hemland USA. Där slog Madeleine, Chris och deras tre barn ner sina bopålar på ostkusten, närmare bestämt Pinecrest i Florida.

Och nu, fem år senare, är Madeleines familj redo att flytta hem till Sverige igen!

– Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill har beslutat att familjen tills vidare ska vara bosatt i Sverige. Prinsessan Leonore och Prins Nicolas påbörjar under hösten skolgång i Stockholm. Prinsessan Adrienne kommer att gå i förskola, skrev hovet då, i en kommuniké där det också avslöjas var Madeleine med familj väntas flytta in:

– I och med flytten bosätter sig Prinsessfamiljen i våningen på H.M. Konungens hovstall i Stockholm.

Sedan dess har den stundande flytten blivit framflyttad.

– Den kommer att skjutas fram till 2024, enligt den information som jag har, sade hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O’Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Claudio Bresciani / TT

För bara några veckor sedan deltog paret vid kung Carl XVI Gustafs 50-årsjubileum på tronen.

Madeleine och Chris fanns på plats bland annat vid tacksägelsegudstjänsten i Slottskyrkan, och visade sig även på balkongen vid Yttre borggården på Stockholms slott tillsammans med resten av kungafamiljen.

Paret firade förra året att det var tio år sedan de förlovade sig.

Prinsessan och hennes då blivande make Chris O’Neill framträdde i ett omtalat videoklipp där de förkunnade sin förlovning för världen. Detta skedde på Drottningholms slott den 24 oktober 2012 – vilket alltså om bara två veckor är exakt elva år sedan.

– I dag är jag och Chris mycket glada över att kunna berätta att vi har förlovat oss. Chris friade till mig i New York i början av oktober och vi är väldigt lyckliga, sade prinsessan då i videoklippet som också blev vida känt för hennes kärleksfnittriga ”tihi”-uttryck.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

I samband med förlovningen fick prinsessan en mycket generös gåva från sin amerikanske make, till vardags affärsman.

Madeleines förlovningsring är förmodligen fyra carat och har av expertisen värderats till miljonbelopp.

– Den är säkerligen i miljonklassen. Det är bara att konstatera att det är en väldigt exklusiv ring, sade Johanna Pietsch, intendent på smyckeavdelningen på Bukowskis, då till Expressen.

Madeleine och Chris gifte sig i Slottskyrkan i Stockholm den 8 juni 2013.

Nu har Madeleine och Chris en mycket spännande tid att se fram emot, i och med flytten hem till Sverige!

Välkomna hem, säger vi!

Exit mobile version