Chris O’Neills syster träder fram – bekräftar det alla anat om hennes bror

När Chris O’Neill gifte sig med sin prinsessan Madeleine berättade paret om sin stora kärlek.
Samtidigt avslöjade den amerikanske affärsmannens syster vad hon tänkte om parets ord.
– Jag tänkte att allt hon sa stämde så väl, säger Annalisa O’Neill till Expressen, uppger Svensk damtidning.

Ända sedan den 25 oktober 2012 har Chris O’Neill funnits i svenska folkets medvetande. Det var nämligen då som det tillkännagavs att prinsessan Madeleine fallit för den amerikanske affärsmannen – och att de förlovat sig.

I samband med detta delade paret med sig av ett kärleksfullt videoklipp där de själva fick gå ut med den stora nyheten. Så här såg det ut då:

I samband med förlovningen tillkännagavs även att kung Carl XVI Gustaf gett sitt samtycke till det blivande äktenskapet – och i enlighet med grundlagens bestämmelser inhämtat regeringens samtycke.

I en intervju som publicerades på hovets hemsida berättade det nyförälskade paret om sin stora kärlek till varandra.

Prinsessan Madeleine förklarade då att de var ”väldigt lyckliga och glada”. På frågan hur det gick till när Chris ställde den stora frågan, var hon dock lite hemlighetsfull.

– Det var i början av oktober. Det var mycket romantiskt och fint genomtänkt, men mer än så vill vi inte berätta utan hålla det för oss själva, sade prinsessan Madeleine.

BORGHOLM 2017-07-14 Prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill i publiken på Borgholms IP på Öland under firandet av kronprinsessan Victorias 40-årsdag fredagen den 14 juli 2017. Foto: Mikael Fritzon / TT

Hon avslöjade också hur det gick till när de träffades för första gången.

– Vi träffades genom gemensamma vänner. För mig började det med en nära vänskap. Vi delade samma humor och hade väldigt roligt tillsammans. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände, sade Madeleine.

Det fanns flera anledningar som gjorde att hon föll för den amerikanske affärsmannen.

– Jag uppskattar Chris för hans värme och humor. Han har ett väldigt stort hjärta och han lyckas alltid att få alla i sin omgivning att må bra. Han är en otrolig omtänksam och generös person, sade Madeleine.

Chris O’Neill, som sedan dess setts i flera olika sammanhang med kungafamiljen – men aldrig velat kalla sig själv kunglig, målade en fin bild av sin relation med Madeleines familj.

– Jag har kommit att lära känna den svenska kungafamiljen väl. Jag har blivit mycket väl mottagen och kände mig från första stund mycket välkommen. De är alla vänliga och vi har mycket trevligt när vi ses allihop, sade Chris i intervjun.

Annalisa O’Neills ord om Chris och Madeleine

Paret gifte sig sedan sommaren 2013 och resten är som det brukar heta historia. I dag lever paret i Florida med familjen som sedan dess utökats med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

I Chris familj ingår fem halvsystrar, två på mammans och tre på pappans sida. Bland annat Annalisa O’Neill, som förstås varit inbjuden gäst på såväl bröllop som dop i Sverige.

Här syns hon vid prinsessan Adriennes dop i Drottningholms slottskyrka, till höger om systern Karen O’Neill.

STOCKHOLM 20180608 Karen O’Neill och Annalisa O’Neill i Drottningholms slottskyrka. Idag döps prinsessan Madeleine och Christopher O’Neills dotter prinsessan Adrienne i Drottningholms slottskyrka. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Annalisa berättade i en intervju med Expressen i samband med Chris giftermål med den svenska prinsessan att hon läst vad Madeleine sagt om hennes bror i hovets intervju.

– Jag tänkte att allt hon sa stämde så väl med vem han är. Hon sa att han hade humor och att hon mådde bra med honom. Så vill ni veta hur han är – lyssna på Madeleine, säger Annalisa i Expressen, uppger Svensk damtidning.

Länge leve kärleken!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!