Därför tokhyllas Victoria utomlands – detaljen i nya bilderna med prins Daniel skapar rubriker

Victoria och Daniel på bröllop i Jordan.

Foto: Royal Hashemite Court via AP

Vår älskade kronprinsessa Victoria är inte bara hyllad i sitt egna kungarike. Nyligen hyllades hon av internationell media efter att hon synts till på ett kungligt bröllop.

Det tycks som att kronprinsessan Victoria får ta emot hyllningar och lovord vart hon än kommer i världen. För att vara en kunglighet så känns hon oerhört jordnära och ödmjuk inför alla hon träffar.

Kronprinsessan och prins Daniel är på besök i Jordan med anledning av att Jordans kronprins Hussein och Rajwa Al Sai gifter sig.

Stressig period för kungahusen

Man får lov att säga att det har varit några hektiska veckor för världens kungligheter. För bara några veckor sedan ägde kröningen av Kung Charles III rum. Många av de kungligheter som deltog i kröningen var nämligen också bjudna till det kungliga bröllopet i Jordan, uppger Town & Country Magazine.

Den svenska kungafamiljen, som står högt i rang bland världens kungligheter, vilket visade sig på den brittiska kröningen, var förstås inget undantag.

LÄS MER: Brittiska kungahusets tydliga markering mot kungen och Victoria – mitt under Charles kröning

Från Sverige reste nämligen kronprinsessan Victoria och prins Daniel för att delta i bröllopet som ägde rum under torsdagen.

Efter att bilderna på det vackra paret kommit ut så blir nu kronprinsessan tokhyllad av internationell press.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Foto: Royal Hashemite Court via AP

Det är framför allt kronprinsessans vackra klänning som skapat reaktioner. På bröllopet bar hon nämligen en gräddvit satinkläning med vackra blomstermönster. Klänningen kommer från modeskaparen Meliza och kostar närmare 4400 svenska kronor.

Bytte om till kvällen

Men det var inte den enda klänningen som hon bar. På kvällens bankett svirade hon om till en mer enfärgad stil, som vi är mer vana att se Victoria med. Klänningen för kvällen var en knallrosa skapelse från modeskaparen Safiyaa, som kostar bortåt 14 000 svenska kronor.

Likadan klänning fast i blått bars av Meghan Markle 2018 under hennes kungliga turné på Fiji.

Vad tjusiga ni båda var Victoria och Daniel! Ni är ett så himla vackert par!

Vad tycker nu om kronprinsessans klädval under bröllopet? Berätta gärna för oss i en kommentar!

Exit mobile version