Foto: Instagram @prinsparet

Därför väcker nya bilden på prinsessan Sofia och prins Carl Philip starka känslor – reaktionerna från utlandet

Efter intensiva året – här är nya underbara bilden på prinsparet som väcker starka känslor.

I samband med midsommarfirandet i Sverige passade prins Carl Philip och prinsessan Sofia på att önska svenska folket en glad midsommar. På den nytagna bilden, där de ledigt sommarklädda kungligheterna poserar i grönskan, skriver de: ”Glad midsommar från oss!”.

Prinsessan håller ömt om makens knä och deras händer möts också i en kärleksfull påläggning över Sofias ena axel. Båda ler samtidigt som de tittar in i kameran.

Bilden har bland annat gillats av folkkära artisten och Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen. Dessutom har över 600 personer kommenterat bilden – och skickar nu kärlek till prinsparet.

”Åh vilken fin bild, detsamma till er”, skriver en av prinsparets följare i en kommentar på Instagram.

”Så vackert par”, skriver en annan.

Många vill också passa på att önska de nyblivna trebarnsföräldrarna en fin ledighet under sommaren. Det har som bekant varit ett intensivt år för familjen, när prinsessan Sofia födde sonen prins Julian i mars i år. Dessförinnan hade hon bland annat arbetat extra på Sophiahemmet, för att avlasta vården i coronapandemin.

”Glad midsommar och en riktigt skön semester önskar jag er båda och småttingarna”, skriver en följare i kommentarsfältet.

Utländska reaktionerna på nya bilden

Även från utlandet väcker bilden reaktioner. Såväl från Tyskland som Italien kommer nu hälsningar till Sofia och Carl Philip.

”Jag önskar er en fin sommar. Bilden är väldigt fin”, skriver en tysk följare i en kommentar.

”Tack, glad semester till er också! Hälsningar från Comosjön, ni är vackra”, skriver personen i kommentarerna.

Nu passar vi på att önska prinsparet en fin sommar med familjen! Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.