Foto: Shutterstock

Drottning Elizabeths nära vän talar ut om sista samtalet: ”Kysste dig farväl”

För två år sedan chockades världen när Storbritanniens drottning, Elizabeth plötsligt somnade in.

Efter två år väljer nu hennes närmaste rådgivare att dela med sig av de hjärtskärande sista orden.

För två år sedan förlorade världen Storbritanniens älskade monark, drottning Elizabeth II. Den 8 september 2022 kom beskedet som chockade en hel nation – drottningen hade somnat in i sitt hem på Balmoral, omgiven av sina närmaste.

Bland dem som stod henne allra närmast fanns Angela Kelly, drottningens lojala rådgivare och vän genom 25 år. I ett nyligen publicerad händelse på Instagram delar Angela med sig av det känsloladdade ögonblicket de hade tillsammans i drottningens sista timmar, enligt DailyMail.

Nära vännens hjärtskärande sista ord till drottning Elizabeth

Angela avslöjar att hon, utan att förstå varför, uttryckte sin kärlek till drottningen strax före hennes bortgång.

Det har gått två långa år sedan jag kysste dig farväl. Jag sa att jag älskade dig, och jag vet fortfarande inte varför,” skriver Angela i inlägget.

Under det gångna året har Angela kämpat med sorgen och saknaden efter sin nära vän och arbetsgivare.

Det första året försökte jag gå vidare, men lyckades inte. Det andra året försökte jag läka, men jag kunde inte. Kanske blir morgondagen en ny början för mig, även om varje årsdag alltid kommer att krossa mitt hjärta.”

Minnet av Elizabeth lever kvar

Angela Kelly blickar också tillbaka på de år hon tillbringade vid drottningens sida, där de delade både skratt och arbete.

Jag trodde att vår vänskap skulle vara för evigt,” skriver hon och fortsätter:

Varje natt säger jag godnatt till dig i mina böner. Jag tjänade dig med den kärlek och lojalitet du förtjänade. Snälla, fortsätt att vaka över mig med ett leende och en nick. Vi kan fortfarande skratta, även om vi inte har gjort det på ett tag.

I ett inlägg som Angela delade när Elizabeth dog berättade hon att det var en tuff dag, då hon hade förlorat sin bästa vän.

Tack för att du delar med dig, Angela.

Vila i frid, drottning Elizabeth.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev