Efter succén – Prinsessan Madeleines glädjebesked inför sommaren: ”Det känns underbart”

Prinsessan Madeleine fick en hektisk första tid i Sverige inför nationaldagen med både firande med familjen och boklansering.

Hennes barnbok ”Stella och hemligheten” gjorde storsuccé. Nu berättar prinsessan själv om glädjebeskedet.

– Det känns underbart, säger hon till Svensk dam.

Prinsessan Madeleine är inte bara en älskad svensk prinsessa och känd för sitt stora engagemang för barn.

Hon är också författare och högaktuell med sin nya bok ”Stella och hemligheten”, som släpptes strax innan Nationaldagen.

Ett boksläpp som gjorde att det blev en hektisk tid för prinsessan som bara en kort tid innan hade landat i Sverige tillsammans med yngsta barnet prinsessan Adrienne.

De andra barnen hade nämligen blivit sjuka så hennes make Chris fick stanna kvar en tid tills de blev friska.

Prinsessan Madeleine vid lanseringen av barnboken ”Stella och hemligheten” p Junibacken.
Foto: Fredrik Sandberg / TT /

Prinsessan Madeleines glädjebesked inför sommaren

Men nu har prinsessan fått annat att fokusera på.

Barnen mår bra och hennes boksuccé är total.

Boken låg etta på Adlibris försäljningstopplista på nationaldagen – två dagar efter lanseringsdagen. Ett riktigt lyckobesked inför sommaren, skriver Svensk Dam.

– Intresset har varit väldigt, väldigt stort och det tackar vi och bockar för. Prinsessan Madeleines bok är ett fantastiskt verktyg om man vill nå ut med de här frågorna, säger Åsa Andreasson, kommunikationsansvarig på World Childhood Foundation till tidningen.

Att vara tillbaka på svensk mark gör prinsessan extra glad. Foto: TT

Glädjen över att vara på svensk mark igen

Och att vara på svensk mark igen gör prinsessan mycket glad.

– Det känns underbart! Det finns inget bättre än att komma hem till den här friska luften och till alla syrener. Det här är den allra finaste tiden. Och jag är så stolt över min bok och att den nu finns i bokhandeln i dag, sa Madeleine till Svensk Damtidning i samband med boklanseringen.

Madeleine berättade samtidigt om hur viktigt det är för henne att hennes barn läser. Både Chris och Madeleine läser för barnen, men på olika språk: svenska och engelska.

– Så för barnen blir det lite svengelska ibland. Men nu blir det bra med den svenska sommaren, då kommer de in i svenskan igen.

Vi är så glada över att du är hemma i Sverige igen Madeleine! Grattis till nya succén! Skicka dina gratulationer till henne här!