Mor- och dottermys – här tar Victoria med Estelle på rolig helgutflykt

Det blev en mysig första Adventshelg för kronprinsessan Victoria, som fick tid att tillbringa med dottern Estelle.

Under lördagen besökte de beryktade Swedish International Horse Show, på Friends Arena, och efteråt fick Estelle hälsa på några av hästarna i stallet, något häst-tjejen Estelle verkade älska.

Enligt hovstallmästare Ulf Gunnehed ska lillasessan Estelle var en riktig häst-tjej, då hon själv har en vit ponny som hon älskar att vara nära.

– Estelle älskar att vara i stallet hos Viktor. Hon ryktar, borstar och kratsar hovet, har hovstallmästare Ulf Gunnehed berättat för Svensk Damtidning.

Estelle kramar om mamma Victoria under en hockeymatch i Ockelbo
Foto: Pontus Lundahl/TT

Fick träffa hästarna ”back stage”

När Estelle fick hälsa på några av showens hästar bakom scenen var det med stora ögon. Nedan finns två bilder från Victoria och Estelles mysiga lördag, där några små ryttarinnor passade på att fotas tillsammans med kronprinsessan.

Det är så härligt att se hur kronprinsessan och Estelle är så jordnära och uppskattar samma saker som många andra. Dela gärna om du är stolt över vår kronprinsessfamilj. 

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/AzCVaWAJIFSTP_DolhqUm2kRx9KsreXWk7Nf4ZsH_6Pa_mPQDpAVqQLBA6CF1kXF?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]