Estelle på helgresa – med mamma Victoria och mormor Silvia

.

Tre generationer i den svenska kungafamiljen på tjejresa tillsammans! 

I helgen tog kronprinsessan Victoria med sig mamma drottning Silvia och dottern prinsessan Estelle på en weekend till Österrike.

Foto: Naina Helén Jåma/TT

Samtidigt som kung Carl XVI Gustaf i lördags åkte till Seoul i Sydkorea för att närvara vid 72nd Baden-Powell Fellowship Event, tog sig drottning Silvia iväg på en härlig tjejresa i helgen.

Med dottern Victoria och barnbarnet Estelle flög drottningen till Österrike från i fredags, rapporterar Svensk damtidning. Det blev med andra ord en riktig tjejresa för tre generationer ur den svenska kungafamiljen!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

En weekend i huvudstaden Wien stod på schemat när Victoria och drottning Silvia hade en ledig helg i sin kungliga kalender.

Då passade de på att besöka världens äldsta ännu existerande djurpark – Tiergarten Schönbrunn som öppnade portarna till ett nytt menageri redan den 31 juli 1752. Här träffar de en giraff.

Ihr Besuch war uns heute eine große Ehre: Königin Silvia von Schweden, Kronprinzessin Victoria und Prinzessin Estelle besuchten am Vormittag den Tiergarten. Foto: Daniel Zupanc Fotografie

Posted by Zoo Vienna Schönbrunn on Sunday, April 7, 2019

Enligt Svensk damtidning fortsatte sedan helgen på ett besök vid Spanska ridskolan – där Estelle både fick se hästar och ta del av kejserliga historien i landet.

Dela gärna vidare om du också tycker det är trevligt att se när tre generationer umgås!