Estelle på helgresa – med mamma Victoria och mormor Silvia

Foto: Facebook/TT

Tre generationer i den svenska kungafamiljen på tjejresa tillsammans! 

I helgen tog kronprinsessan Victoria med sig mamma drottning Silvia och dottern prinsessan Estelle på en weekend till Österrike.

Foto: Naina Helén Jåma/TT

Samtidigt som kung Carl XVI Gustaf i lördags åkte till Seoul i Sydkorea för att närvara vid 72nd Baden-Powell Fellowship Event, tog sig drottning Silvia iväg på en härlig tjejresa i helgen.

Med dottern Victoria och barnbarnet Estelle flög drottningen till Österrike från i fredags, rapporterar Svensk damtidning. Det blev med andra ord en riktig tjejresa för tre generationer ur den svenska kungafamiljen!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

En weekend i huvudstaden Wien stod på schemat när Victoria och drottning Silvia hade en ledig helg i sin kungliga kalender.

Då passade de på att besöka världens äldsta ännu existerande djurpark – Tiergarten Schönbrunn som öppnade portarna till ett nytt menageri redan den 31 juli 1752. Här träffar de en giraff.

Enligt Svensk damtidning fortsatte sedan helgen på ett besök vid Spanska ridskolan – där Estelle både fick se hästar och ta del av kejserliga historien i landet.

Dela gärna vidare om du också tycker det är trevligt att se när tre generationer umgås! 

Exit mobile version