Familjemys: Det gjorde Victoria och Daniel med barnen under höstlovet

Att vara kunglig innebär en hel del resor land och rike runt, och för prinsessan Estelle, som är tronarvinge, gäller det att börja i tid.

Hon är bara sex år men har redan hunnit se flera delar av världen. Under höstlovet bar det av till Brasilien, givetvis tillsammans med mamma Victoria, pappa Daniel och lillebror Oscar.
– Det var en helt privat resa. Båda barnen var med, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har inte höstlov från att representera Sverige och ha möten med politiker och andra beslutsfattare. Men när lilla Estelle och Oscar hade höstlov ville de ändå se till att göra något tillsammans med barnen. Därför bar det av till Brasilien, det skriver Svensk Dam.

Härliga dagar i Brasilien

Inte helt obekant så kommer drottning Silvia – Estelle och Oscars mormor, från början från Brasilien. Hon växte upp i San Paulo, vilket blev destinationen för Estelle och Oscars höstlovsresa med mamma och pappa.

Prinsessan Estelle kramar om prins Daniel
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Ärade över besöket

Väl där besökte de generalkonsulatet tre trappor upp på Alameda Franca-gatan, där generalkonsul Renato Pacheco Neto tog emot dem.
”Vi hade äran att ta emot kronprinsessan Victoria och hennes familj”, skriver konsulatet, som var stolta över besöket och delade med sig av en bild där Daniel och Victoria har avslappnad klädsel. Dock stiliga, som alltid.

 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ser alltid till att tillbringa mycket tid med sina barn, trots att de har mycket på sina scheman. Dela gärna för att hylla vårt svenska kronprinsess-par.