Första bilderna från kungliga firandet – Prins Harry och Meghans första ord om Archies dop: ”Så lyckliga”

Under lördagen fick äntligen Prins Harry och Meghans lilla son Archie döpas i Windsor Castle under en privat ceremoni.

Nu publicerar Harry och Meghan de första bilderna från dopet tillsammans med familjen. Och vilken familjelycka!

Tidigare stod det klart att det skulle bli en privat ceremoni när lilla Archie, son till Prins Harry och Meghan Markle skulle döpas.

Och så blev det under lördagen i Windsor Castle, England.

Paret valde en privat ceremoni där brittisk press inte fått delta, utan dopet har helt och hållet varit en privat angelägenhet.

Sedan tidigare skrev brittisk media att drottning Elizabeth inte skulle närvara vid dopet, då hon redan sedan tidigare hade planer tillsammans med maken prins Philip.

Prins Harry och Meghans första ord efter dopet

Nu har alltså lilla Archie döpts och nu delar hans föräldrar för första gången med sig av känslorna efter dagen.

– Hertig och hertiginnan av Sussex är så lyckliga över att få dela glädjen på denna dagen tillsammans med brittiska folket som har varit otroligt stöttande sedan deras sons födelse. De vill tacka för er snällhet när ni har välkomnat deras första barn och firat detta mycket speciella ögonblick, skriver de på sitt officiella Instagram inlägg.

Vidare skriver de att Prins Harry och Meghan känner sig så lyckosamma och har njutit av dagen tillsammans med familj och gudföräldrar till Archie.

Archie döptes i förandes handgjorda dopklänningen vilket de kungliga barnen i den brittiska kungafamiljen har burit under de senaste elva åren.

Vi önskar er allt gott Harry, Meghan och lilla Archie! Hoppas att dopdagen har varit helt fantastisk!