Gravidavslöjandet i kungafamiljen – nu berättar Madeleine

Nyheterna slog ner som en lyckobomb i den svenska kungafamiljen.

I en intervju med magasinet Mama berättar prinsessan Madeleine öppenhjärtigt om sina graviditeter – och avslöjar även hur Chris O’Neill fullkomligt överraskades.

Sedan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill gifte sig sommaren 2013, för ganska snart exakt sju år sedan, har paret fått tre barn.

Prinsessan Leonore, 6, kom först, sedan mellansyskonet prins Nicolas, snart 5, och så lillasyster prinsessan Adrienne, 2.

I en öppenhjärtig intervju med magasinet Mama har prinsessan berättat om den stora glädjen och familjelyckan. Hon avslöjar också att det uppstod ett litet drama i familjen, då Chris fyllde år. Madeleine hade planerat att ge sin make en hund i födelsedagspresent.

– Jag hade fixat med kenneln och visste när valpen skulle komma och allt var planerat. Och så fick han ett paket med ett gosedjur som var en hund, och ett kort där det stod ”Grattis, du ska få en till familjemedlem”. Han blev helt kritvit i ansiktet och tappade hakan, ”Va, är du gravid igen?” och jag sa ”Neeej, det är bara en hund!” berättar Madeleine i den stora intervjun i Mama.

Men sen dröjde det inte länge, innan Madeleine kom med ett nytt besked till sin make…

STOCKHOLM 2017-07-14 Herr Chris O’Neill och prinsessan Madeleine vid mottagningen på Logården med anledning av kronprinsessan Victorias 40-årsdag fredagen den 14 juli 2017. Foto: Christine Olsson / TT

– Men sen två veckor senare fick jag komma tillbaka till honom och säga ”du, jag vet inte om det är så bra idé att vi skaffar en hundvalp…” för då var jag gravid, berättar Madeleine.

På kort tid har paret fått tre barn, och i intervjun berättar Madeleine att ”inget har varit planerat”.

– Att jag väntade Nicolas kom som en chock! Jag var redan inne i tredje månaden, jag visste ingenting, säger prinsessan Madeleine i Mama-intervjun.

STOCKHOLM 2017-07-14 Prinsessan Madeleine, herr Chris O’Neill, prinsessan Leonore och prins Nicolas lämnar Te Deum i Slottskyrkan med anledning av högtidlighållandet av kronprinsessan Victorias 40-årsdag fredagen den 14 juli 2017. Foto: Stina Stjernkvist / TT

En sådan underbar familjelycka!

Dela gärna vidare inlägget för att önska Madeleine all lycka i familjelivet!