Här fräser Camilla åt Kate Middleton – kameran fångar irriterade reaktionen efter barnens beteende

Efter drottning Elizabeths begravning den 10 september spreds bilder på prinsessan Charlotte som fick omvärlden att beundra den väluppfostrade sjuåringen. Nu har flera utländska medier delat en analyserad videoinspelning från samma dag, som visar att det inte var alla som beundrade prinsessans beteende under dagen. 

Under paraden mot Westminster Abbey fångar kameran när Camilla vänder sig om och fräser mot barnens mamma Kate Middleton. 

Mediebevakningen under drottning Elizabeths begravning var kolossal, och strålkastarljuset riktades mot drottningens anhöriga och medlemmar av det brittiska kungahuset. 

Prinsessan Charlottes fina gest

Under begravningsceremonin fanns över 2000 gäster på plats, och tusentals människor hade samlats på gatorna för att ta ett sista farväl av drottning Elizabeth II

Ett av de tillfällen som fångades på bild och sedan fick stor spridning på nätet var prins Williams dotters beteende.

I en video kan man se hur den sjuåriga prinsessan säger till sin äldre bror när det är dags att buga. Vid ett annat tillfälle tar lill-prinsessan av sig sin hatt för att hedra drottningen, ett ögonblick som berört tusentals. 

Foto: Kirsty O’Connor/TT

LÄS MER: 7-åriga prinsessans tårar – gripande gesten för Elizabeth lämnar ingen oberörd

Nöp prinsessan Charlotte i armen

Nu har en annan video fått stor uppmärksamhet och börjat spridas på sociala medier. Men i denna uppträder de kungliga barnen annorlunda, vilket inte uppskattas av kung Charles fru Camilla, enligt The Mirror

Under paraden mot Westminster Abbey fångar kameran när prins George nyper sin lillasyster Charlotte i armen. Han gör flera försök innan han lyckas, vilket får Charlotte att utbrista “Aj!” högt så att kung Charles fru Camilla hör. 

Camilla blänger då ilsket på Charlotte och vänder sig sedan bakåt i Kates riktning och himlar med ögonen. 

Kate Middleton. Foto: Kirsty O’Connor

Enligt brittisk media ska en källa som är nära kungafamiljen ha sagt att Camilla pekade på Charlotte och sa till Kate att ”ta henne”, vilket även uppmärksammades av flera personer på sociala medier. 

Tar barnen i försvar

När videon delades tog tittarna barnen i försvar. Många kommenterade att de haft en lång dag och att de bara är barn. 

“Charlotte var underbar! Hon var otroligt sammanbiten (vilket man inte ens borde förvänta sig av barn i en sådan ålder). Hon var ädel, graciös, kunglig och stöttande, alltid vid Georges sida och hjälpte honom att följa all etikett och koreografi”, lyder en av kommentarerna på YouTube där filmen delats.  

“Det här är så löjligt. Dessa 2 barn hade en väldigt lång dag. Om Camilla behöver en påminnelse kommer barn att vara barn oavsett situation”, skriver en annan som tar barnen i försvar. 

“Jag bara avgudar de där barnen……Jag tycker att de sköter sig underbart alltid med tanke på pressen de är under”, skriver en tredje.

Se videon här, och dela gärna med dig av dina åsikter om det hela i kommentarsfältet på Facebook.