Victoria och barnen i likadana kläder – när de stöttar svenska VM-stjärnorna

Trots riktigt busväder under sista tävlingsdagen på skidskytte-VM i Östersund var de aplina stjärnorna tvungna att hålla motivationen uppe. Som tur var hade det bra stöd från publiken, inte minst från kronprinsessan själv som tagit sig upp i landet tillsammans med barnen för att heja på idrottsstjärnorna.

De nya bilderna visar hur Victoria, Daniel, Estelle och Oscar iförda likadana mössor leker och stojar i snön, med humören på topp.

De svenska skidskytte-stjärnorna hade kungligt stöd på läktaren under skidskytte-VM:s sista tävlingsdag i helgen.

Iförda likadan mössor såg kronprinsessan Victoria och dottern Estelle ut att vara på strålande humör när de lekte i snöyran, medan minstingen prins Oscar såg ut att vara på myshumör, tätt omfamnade sin mamma Victoria under stora delar av tiden.

Foto: Robert Henriksson/TT

 

Förutom att heja friskt och leka i snön träffade familjen svenska guldmedaljören Hanna Öberg, som tog guld i distansloppet i tisdags.

Det är andra gången i år som kronprinsessan med familj rör sig norrut för att stötta de svenska idrottsstjärnorna på plats. Under alpina VM i Åre hade familjen flera dagar tillsammans där de hejade på svenskarna.

– Det är helt fantastiskt, jätteroligt att VM är i Åre, sa kronprinsessan då enligt Expressen.

 

Foto: Jessica Gow/TT

Vilken fin kronprinsessfamilj vi har som åker upp och hejar på våra svenska idrottsstjärnor. Dela om du håller med.