Nya bilder: Här myser kronprinsessan och familen i Åre – för att heja fram våra svenska VM-hjältar

Nya bilder: Här myser kronprinsessan och familen i Åre – för att heja fram våra svenska VM-hjältar

Just nu pågår årets absolut största idrottshändelse händelse – alpina VM i svenska Åre.

Tiotusentals personer har åkt upp till svenska Jämtland för att heja på våra svenska idrottsprestationer i jakt på medaljer på hemmaplan.

Några som rensat kalendern för att vara på plats och stötta Sverige är kronprinsessan med familj, och de senaste bilderna avslöjar att de verkar ha riktig kvalitetstid ihop.

Kronprinssan och prins Daniel åkte tidigt för att kunna vara på plats på alpina VM i Åre under fredagen. Med sig hade de barnen Estelle, 6, och Oscar, 3, som tidigare i år visade att de bor en liten skidåkare i båda två.

Estelle, som precis som pappa Daniel brinner för sport, hade lagandan med sig. Här ses hon heja för full hals, i sällskap av norska prinsessan Mette-Marit.

ÅRE 2019-02-08 Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kronprinsessan Victoria, Norges kronprinsessan Mette-Marit under damernas superkombination, störtlopp, race 1, vid alpina VM i Åre 2019. Foto: Anders Wiklund / TT

Kungligt stöd på läktaren under VM

Även om prins Oscar kanske fortfarande är för liten för att slussas in i stämningen, så har han mamma Victoria som är motiverad för flera. Det avslöjar de glada bilderna från läktaren i Åre.

ÅRE 2019-02-08 Kronprins Haakon, kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle under damernas superkombination, störtlopp, race 1, vid alpina VM i Åre 2019. Foto: Anders Wiklund / TT

Enligt Expressen kommer kronprinsessan och prins Daniel att vara på plats i Åre under hela helgen, och från och med lördag får de sällskap av kungen och drottningen, som sedan stannar några dagar framåt.

Dela gärna dessa fantastiska bilder med andra för att heja på våra svenska idrottsstjärnor.  

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/AzCVaWAJIFSTP_DolhqUm2kRx9KsreXWk7Nf4ZsH_6Pa_mPQDpAVqQLBA6CF1kXF?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]