Här strålar kronprinsessan Victoria på galan – delar ut pris till aktiva och ledare inom parasporten

Kronprinsessan Victoria deltog vid årets Parasportgala i Stockholm.

Det var på söndagen som galan hölls vid Scandic Continental i huvudstaden, och Victoria var inbjuden som gäst för att dela ut priser till aktiva och ledare.

Och Victoria var på strålande humör!

Här är bilderna och vinnarna från galan!

STOCKHOLM 20190203 Kronprinsessan Victoria delar ut priset Årets kvinnliga idrottare inom parasporten till simmaren Jenny Lindberg på Svenska Parasportgalan på Scandic Continental. Foto: Henrik Montgomery/TT

Det var på söndagen dags för det Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska kommittés stora galakväll! Det är ett idrottsförbund som organiserar idrott för personer med rörelsehinder, synskada och utvecklingsstörning och de sysselsätter människor i 15 olika idrottsgrenar.

Till galan var en gäst specialinbjuden för att dela ut pris: den idrottsintresserade kronprinsessan Victoria, som tycktes vara på strålande humör när kameran fångade henne under kvällen!

STOCKHOLM 20190203 Kronprinsessan Victoria på Svenska Parasportgalan på Scandic Continental. Foto: Henrik Montgomery / TT

Här delar Victoria ut pris till simmaren Pernilla Lindberg, som fick priset Årets kvinnliga idrottare. Motiveringen lyder: ”Jordbävningen i Mexico City skakade om allt – även planeringen av VM. Mästerskapet flyttades och mästerskapstoppningen justerades. Trots detta simmade Pernilla Lindberg hem två guld, ett silver och ett brons. Pernilla följde sedan upp framgångarna på hemmaplan med hela fem svenska rekord på SM”.

Här kan man läsa mer om vinnarna från parasportgalan på förbundets hemsida!

Dela gärna vidare för att hylla vinnarna som kämpat så hårt under året! Och vilken trevlig kväll kronprinsessan tycktes ha! Victoria är verkligen en bra förebild för vårt land. Gilla och dela gärna om du håller med!