Kronprinsessan Victoria hyllas för klänningen på Märtha Louises bröllop

Under helgen vankades det bröllop för norska prinsessan Märtha Louise och schaman Durek Verrett. På plats fanns då kronprinsessan Victoria och prins Daniel, och i efterhand hyllas Victoria stort för sitt vackra klädval.

Prinsessan Märtha Louise förlovade sig med Durek Verrett år 2022 och i helgen var det äntligen dags för vigsel. Från det svenska kungahuset var då kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia på plats för att dela parets stora glädje.

Efter bröllopet har nu kronprinsessans vackra och tjusigt aprikosfärgade klänning hyllats stort.

”Hon ser otrolig ut”

Royal Fashion Police har nämligen publicerat ett inlägg på Instagram med en beskrivning av Victorias fina accessoarer och klänningen som är Christer Lindarws verk.

I kommentarsfältet är det då många som skrivit hur otroligt fin de tycker hon är, och att det utan tvekan var ett klädval som passade henne.

”Den vackraste klänningen på hela festen,” skriver en person om utstyrseln.

”Kronprinsessan Victoria såg helt underbar ut! Jag är säker på att det fanns andra vackra bröllopsgäster också, men hon är känd för sina fantastiska aftonklänningar,” fortsätter en annan.

”Vilken vacker färg på kronprinsessan Victoria…..Hon ser otrolig ut,” skriver en tredje och en fjärde kommenterar:

”Detta är en av kronprinsessan Victorias mest utsökta klänningar. Helt otroligt!”

Kronprinsessan Victoria
Geiranger 20240831. Kronprinsesse Victoria og prins Daniel av Sverige på vei inn på Hotel Union på Vinjevollen i Geiranger etter vielsen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett lørdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB

Vad tycker ni om kronprinsessans klänning? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev