Kronprinsessan Victoria och prins Daniels underbara dag tillsammans – se nya bilderna

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Det hör inte till vanligheterna – men på tisdagen hände det.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel arbetar båda hårt på sina håll, och ofta är det så att det kungliga schemat från hovet passar in. De representerar hovet, kungahuset och Sverige på olika håll och kanter, vilket gör att vi inte alltid får se bilder på dem samtidigt i officiella sammanhang.

Men efter julledigheten – där Victoria och Daniel visade upp familjelyckan hemma på Haga med prinsessan Estelle och prins Oscar i en underbar julhälsning till svenska folket – är det nu full fart igen för kronprinsessparet.

På tisdagen var det så äntligen dags för deras första gemensamma uppdrag tillsammans för i år, enligt Svensk damtidning. Kronprinsessparet har dock gjort åtminstone ett framträdande tillsammans tidigare i arbetet under januari, och det var när de besökte Stockholms stadsmission i mitten på förra veckan. Men att de jobbar tillsammans hör alltså inte riktigt till vanligheterna, och arbetsdagen tillsammans på tisdagen tycks ha varit den första som förevigades med medias närvaro.

Här är nya bilderna på kronprinsessparet – som var på strålande humör!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Victoria och Daniel på besök vid Stora Ensos innovationscenter i Nacka där Sverigechefen Per Lyrvall tog emot. Temat för dagen var något som ligger dem varmt om hjärtat – nämligen hur man kan byta ut plast mot nedbrytbart trä. Det forskas på alla möjliga vis och här tas det fram produkter som i vanliga fall är i plast – men här görs i trä. Ett exempel är sugrör.

Victoria och Daniel fick byta om

Victoria anlände i marinblå jacka och Daniel i matchande snyggt med randig kavaj.

Men det skulle snart bli något helt annat! I stället fick de båda byta om till laboratorie-utstyrsel!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Victoria och Daniel var på strålande humör, visar bilderna från mötet i labbet! Och det kan vi verkligen tro, det måste verkligen vara en ynnest att få arbeta tillsammans då och då, även om det inte är alltför ofta. Som man och hustru – prins och kronprinsessa. De ser verkligen så lyckliga ut tillsammans!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Kommer ni förresten ihåg hur det såg ut senast vi såg dem tillsammans i sådana officiella sammanhang? Det var ju i samband med julkortet från Haga slott som de skickade ut hela familjen:

Dela gärna vidare om du uppskattar det jobb kronprinsessfamiljen gör för vårt land!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/AzCVaWAJIFSTP_DolhqUm2kRx9KsreXWk7Nf4ZsH_6Pa_mPQDpAVqQLBA6CF1kXF?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1280″ /]

Exit mobile version