Foto: TT

Kronprinsessan Victoria tar av sig vigselringen

Victoria och Daniel har varit gifta sedan många år tillbaka – därför tar kronprinsessan av sig ringen då och då.

Året var 2010 då kronprinsessan Victoria och prins Daniel gifte sig i Storkyrkan i Stockholm den 19 juni. Sedan dess har de fått de fantastiska barnen Estelle och Oscar, numera bor de tillsammans i Haga slott.

Även om Victoria och Daniel förstås är lyckligt gifta, så händer det och då att kronprinsessan väljer att ta av sig sin exklusiva ring tillverkad i platina med 25 briljanter.

Och det finns en särskild anledning till att den åker av då och då – enligt tidningen Svensk dam så har Victoria nämligen kontaktallergi, vilket kan göra att huden vid fingret blir irriterad. Värst blir symptomen vid varmare klimat.

Resan till Brasilien

Hela kungafamiljen utom prinsessan Madeleine och Chris har nu rest till Brasilien för att spendera tid tillsammans och arbeta. Drottning Silvia får då chansen att visa upp sitt Brasilien för barnen och barnbarnen och samtidigt får de möjlighet att arbeta med sina projekt. Bland annat så ska kungen jobba med World Scout Foundation och Silvia ska jobba med World Childhood Foundation.

Kronprinsessan Victoria och Daniel passar på att följa med till Brasilien med barnen under höstlovet, men i det varmare klimatet så kommer hon förmodligen att behöva ta av sig ringen för att undvika besvär.

LÄS MER:

Kronprinsessan Victoria kritiseras i utlandet efter talet

Kronprinsessan Victorias dyra klädvanor