Foto: Claudio Bresciani/TT

Kronprinsessan Victoria tar paus från utbildningen

Kronprinsessan Victoria påbörjade i slutet av sommaren sin officersutbildning inom Försvarsmakten.

Men nyligen har hon varit tvungen att ta en paus i utbildningen.

Kronprinsessan Victoria är vår framtida drottning ett riktigt föredöme för oss alla. Genom åren har hon ständigt visat framfötterna och skaffat sig gedigna meriter inom studier. Bland annat har hon studerat i USA och även läst diplomatprogrammet vid regeringskansliet.

Victoria är även en god förebild som person då hon alltid behandlar alla lika med respekt och alltid dyker upp ett rakryggat leende. Hon är verkligen en kunglighet som vi kan vara stolta över.

Den 19 augusti i år så påbörjade Victoria ”särskild officersutbildning” (SOFU). Där får hon lära sig allt hon behöver veta om krigsföring och strategier, vilket är bra då hon en dag kommer stå högst inom monarkin.

Pausen från utbildningen

Dock har kronprinsessan nyligen behövt ta en paus från utbildningen, och det har har att göra med hennes kungliga uppdrag. På torsdagen var det nämligen företräde för Nigerias vicepresident Kashim Shettima på slottet, och Victoria var förstås där för att ta emot vicepresidenten.

Vanligtvis har Victoria ett hektiskt schema fullt med kungliga uppdrag. Men denna höst så är det betydligt glesare mellan uppdragen, just för att hon ska få tid att studera. Dock behöver hon fortfarande ställa upp vid de större och viktigare uppdragen fortfarande.

Vilken fantastisk kronprinsessa vi har! Dela gärna detta om du också älskar Victoria!

LÄS MER: