Hårt arbetande kronprinsessan Victoria: Jag saknar Estelle och Oscar så mycket

Kronprinsessan Victoria är ofta ute på resande fot i arbetet, och även om det är för en god sak så finns det alltid något som är jobbigt med det hela: Saknaden av barnen Estelle och Oscar. Den senaste resan till Mellanöstern var extra lång och pågår fortfarande, och Victoria ser fram emot att träffa barnen igen.
– Åh, jag längtar alltid massor efter dem, säger hon i en intervju med Svensk Dam.

Kronprinsessan Victoria och Daniel har tillbringat den senaste tiden i Mellanöstern för att arbeta. Bland annat åkte hon iväg för att göra sin plikt som en av FNs ambassadörer för hållbarhet, och för att besöka flyktinglägren i Jordanien och Libanon.

”Många starka ögonblick”

För Svensk Dam berättar hon om resan som gett henne massor av starka intryck och erfarenheter.
– Jaa… Det har varit så många starka ögonblick måste jag säga. Men något av det starkaste var flickan som vi träffade i Amman, på centret för barn med funktionshinder. Hon hade i stort sett precis lärt sig att ta sina första steg. Alltså, den stoltheten och den glädjen! säger kronprinsessan.

Foto: TT

Känner stor saknad

På en del av resan har kronprinsessan haft med sig prins Daniel, men när han åkte hem fortsatte Victoria arbeta vidare, i ett högt tempo med som hon beskriver det ”tvära kast”.

Men även om resan varit givande för kronprinsessan så fanns det något som tog emot, nämligen saknade efter barnen. När Svensk Dam frågar hur mycket hon saknar Estelle och Oscar svarar hon:
– Åh, jag längtar alltid massor efter dem!

Åh så fint. Kronprinsessan Victoria jobbar hårt för vårt land, vilket innebär en stor saknad från barnen. Dela för att visa att hon gör ett bra jobb, det kan kan hon behöva höra.