Upptäckta felet i kronprinsessans familjefoto – därför fick det snabbt plockas ner på Arlanda

Kungahuset

Foto: TT

I Arlandas ankomsthall hänger foton på stora svenska kändisar som är ansikten utåt för Sverige. Bland annat kronprinsessan Victoria med maken prins Daniel och dottern Estelle. Men det finns ett fel i fen tavla som hängt där i flera år – prins Oscar saknas.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Nya fotot på prinsessfamiljen

Fotot togs nämligen innan minstingen fanns, men eftersom att prins Oscar nu varit en del av familjen i två år så var det inte mer än rätt att ett nytt foto togs. Igår byttes det gamla porträttett ut mot ett komplett sådant i Hall of Fame , det skriver Svensk Dam.

Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna

– Vi på Arlanda är stolta över att kunna presentera ett helt nytt, officiellt porträtt på kronprinsessfamiljen. Porträttet är fotat avLinda Broström och visas för första gången för offentligheten på vår flygplats i galleriet ”Welcome to my hometown” i ankomsthallen i Terminal 2. Det är en ära, säger flygplatsdirektör Peder Grunditz, i ett pressmeddelande.

Så mysigt det nya foto är, eller vad säger ni? Dela om ni tycker att kronprinsessan familj är bra representanter för Sverige. 

Exit mobile version