Här återförenas kungafamiljen – nya unika bilden på kungligheterna väcker starka reaktioner

Årets sommar har varit speciell för den svenska kungafamiljen.

För första gången på länge har hela familjen kunnat samlas.

Nu krönas återföreningen med en fantastisk bild.

Det är så härligt att se hela kungafamiljen samlad. Alldeles nyligen publicerade hovet en bild en underbar bild på hela kungafamiljen. I en somrig miljö får vi åter igen se kungafamiljen tillsammans. Vilket även Svenskdam skrivit om.

”Tillsammans på Öland igen! Ett efterlängtat återseende för den Kungl. Familjen, som efter lång tid på olika håll nu återigen kan samlas på ”solens och vindarnas ö. En fortsatt glad sommar tillönskas alla”, skriver hovet på kungahusets Instagram.

Kungafamiljen
Foto: Jonas Ekströmer, Kungl. Hovstaterna

Speciell sommar

Tidigare har vi rapporterat om att denna sommaren skulle bli något alldeles extra för våra svenska kungligheter. Med tanke på att det var ett tag sedan hela kungafamiljen hade möjligheten att samlas.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill bor sedan en tid tillbaka i Florida, USA. När pandemin svepte in över världen fick planerna, på att besöka familjen hemma i Sverige, läggas på is.

Kusinerna får träffas

Men sedan mitten av juni har paret åter befunnit sig på svensk mark och i samband med midsommar tog de med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne till Öland för ett firande med den kungliga släkten.

Även prins Carl Philip och prinsessan Sofia har spenderat sommaren på Solliden med deras små prinsar Alexander, Gabriel och Julian. För sistnämnde Julian blev årets familjebild hans första någonsin.

Det är lätt att föreställa sig glädjen bland alla ”små-kusinerna” när de nu får tillbringa sommaren, lekandes med varandra på Solliden.

Nu hyllas bilden

Med hela släkten poserandes runt kungaparet är det svårt att inte beundra detta vackra foto – där även de kungliga hundarna Brandie och Rio får vara med på ett hörn.

Efter att hovet publicerat familjebilden på Instagram så var det många som tokhyllade det förevigande fotot av kungafamiljen.

”Sommarens finaste bild!”, kommenterade en person.

”Så roligt för alla kusiner att träffas och leka”, skrev en annan.

”Vilken fin bild på vår fina kungafamilj”, skrev en tredje.

Vi önska hela kungafamiljen en fortsatt underbar sommar! Berätta gärna på Facebook vad ni tycker om bilden!