Kungens romantiska kärleksgåva till drottning Silvia – kräver stor säkerhet

Efter flera decennier som gifta kan det vara lätt att glömma bort romantiken. Men vårdar man förhållandet, som kung Carl Gustaf och drottning Silvia, så håller det hela livet sägs det. På flera bilder syns kung Carl Gustafs romantiska – och dyra, present, som visar att kärleken fortfarande blomstrar kungen och drottningen.

Love Bracelet, från det fina märket ”Cartier”, är en gåva som många drömmer om att få av någon de tycker om. Saken är nämligen att armbandet, som kostar mellan 30 000 och 100 000 kronor, ska ges bort av någon som håller en kär.

Kungen och drottning Silvia på den traditionella Sverigemiddagen.

Ett sådant armband fick drottning Silvia av kung Carl Gustaf för många år sedan, och efter alla dessa år syns hon alltid bära det vid fina tillställningar, det skriver Hänt.

Måste öppnas med skruvmejsel

Armbandet är inte bara dyrt, utan väldigt exklusivt. Flera stora Hollywoodkändisar har setts bära ett likadant, och det måste öppnas med en skruvmejsel innan man kan sätta det runt handleden, det skriver Hänt. Med andra ord: En toppsäker kärleksgåva.

Förra veckan bar drottning Silvia armbandet på den Kungliga operan, vilket syns på bilden nedanför. Även på bilden ovanför bär Silvia armbandet.

Drottning Silvia och kungen på den Kungliga operan.
Foto: Anders Wiklund/TT

Vilken fin symbol för kärleken. Dela gärna om du också tycker om vår svenska kungafamilj.