Kungliga experten om framtiden för Chris och Madeleine – dit kommer de att flytta

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine har flyttat hem till Sverige efter att ha bott i USA i sex år.

Just nu befinner de sig på Öland där kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande fortsätter – men snart ska de bege sig till Stockholm och deras nya hem i Hovstallet.

Enligt experten Jenny Alexandersson kan Chris och Madeleine snart byta ut boendet mot ett annat.

Prinsessan Madeleine har nu tagit med familjen till Sverige efter att ha bott i USA i sex år.

Beslutet togs redan förra året och tanken var att Madeleine skulle flytta redan då. Men av olika anledningar blev flytten framflyttad och genomfördes under denna sommar.

Men tidigare i år lyckades Madeleine och maken Chris O’Neill sälja lyxvillan i Florida och kunde äntligen genomföra flytten hem.

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine under kronprinsessan Victorias firande

Under söndagen kunde kronprinsessan Victoria fira sin 47-årsdag traditionsenligt i Solliden, på Öland.

Solen sken som alltid under dagen och besökarna stod i flera led för att framföra sina gratulationer till Victoria medan hon åkte kortege genom stan och fram till Solliden slott.

Kvällen avslutades med den klassiska Victoriakonserten och till tittarnas förtjusning var hela familjen samlad – även prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.

Under SVTsändning av konserten syntes prinsessparet digga till tonerna av Albin Lee Meldau, Molly Hammar och Lena Philipsson.

Prinsessan Madeleine och Chris under Victoriakonserten Foto: SVT

Efter firandet väntas prinsessparet återvända till deras nya hem i Stockholm.

Prinsessan Madeleines framtid med Chris O’Neill och barnen

Madeleine och Chris lämnade en stor villa i Florida och har nu flyttat in till Hovstallet med deras tre barn Leonore, Nicolas och Adrienne.

Men att de skulle bli kvar där en längre period är något som Aftonbladets hovreporter och kungliga expert Jenny Alexandersson har svårt att se.

I ett inlägg på Instagram skriver experten att det nya boendet troligtvis är en för stor omställning och att Madeleine troligen kommer att försöka hitta ett nytt boende.

De har flyttat in i Hovstallet som visserligen är en stor våning på sju rum och kök. Men jag tror att prinsessan och Chris snart kommer att snegla på en villa-lösning. Om inte annat så kanske ett fritidshus,” skriver Jenny Alexandersson på Instagram och fortsätter:

Det är en stor omställning, främst för barnen, att gå från en stor villa med trädgård och pool till en lägenhet mitt i stan. Det ska bli spännande att se vad Madeleine och Chris bestämmer sig för.

Vi är så glada över att ha er här, princessan Madeleine och Chris O’Neill.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev