Prinsessan Madeleines lycka på födelsedagen – så firar hon med barnen

Det är roliga tider för prinsessan Madeleine. Förutom att hon precis lanserat sin bok som hon arbetat helhjärtat med länge så firar hon idag sin 37-årsdag.

Länge såg det ut som att barnen och maken Chris skulle missa Madeleines firande i Sverige, då de äldsta barnen låg hemma i Florida med hög feber och öroninflammation, men i sista sekund hann barnen bli tillräckligt friska för att kunna åka och fira sin mamma.

 

Prinsessan Madeleine hade redan åkt till Sverige för sin boklansering. Planen var att Chris O’Neill och barnen skulle komma efter, både för att fira den traditionella nationaldagen på Skansen, och för att fira prinsessan Madeleine på födelsedagen.

När de äldsta barnen blev sjuka ville familjen inte ta några risker, vilket gjorde att de stannade i USA under nationaldagen.

Barnen sjuka under nationaldagen – fick stanna i USA

Lyckligtvis lyckades barnen kurera sig i sista minut, så att de kunde flyga till Sverige för att vara med sin mamma på hennes födelsedag, som firas i skrivande stund.

– Hon firar sin födelsedag tillsammans med nära och kära, tillsammans med familjen. Hon firar privat, så det är inget officiellt firande, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

 

afa