Madeleines mäktiga dyrgrip – snordyra detaljen fångades på nya bilderna

Prinsessan Madeleine

Foto: Anders Wiklund/TT, Claudio Bresciani / TT

Prinsessan Madeleine har nyligen setts till offentligt med en sanslöst dyr outfit. På bilderna strålar det verkligen om den vackra prinsessan.

Så mycket kostar den kungliga stilikonens utstyrsel.

Kungligheter brukar i regel vara noga med hur de klär sig och har alltid ett öga för stil.

Men en kunglighet som sticker ut lite extra är definitivt prinsessan Madeleine. Genom åren har hon tydligt varit den som i den svenska kungafamiljen haft störst intresse för mode och stil.

På galamiddagar är vi vana vid att se Madeleine i vackra och sagolika klänningar i mjuka eleganta färger, alltid med en personlig ”touch”.

LÄS MER: Madeleine och Chris har gömt bilderna i alla år – väljer att visa det mest privata efter 10 år som gifta 

Exempelvis nu senast under kungens 50-årsjubileum, där hon visade upp flera fantastiska klädstilar som alla var otroligt eleganta.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill under kungens 50-årsjubileum. Foto: Anders Wiklund/TT

Men det finns även en annan sida av prinsessan som vi inte är vana vid att se henne – nämligen till vardags. Särskilt nuförtiden när hon och Chris med familjen bor i Florida.

Exklusiva vardagsstilen

På en ny bild som Svensk dam har publicerat så kan vi se hur Madeleine går klädd till vardags. Och inte heller då släpper hon garden om stilen.

Bilden är tagen i ett köpcentrum i Florida där hon syns tillsammans med familjen. Det är inga billiga saker hon väljer att klä sig i, vilket också syns.Hon lyckas verkligen med att se avslappnad men ändå exklusiv ut.

I gallerian gick hon klädd i en creme-färgad blus som sannolikt är av modellen ”coralee puff-sleve top” från favoriten Veronica Beard som kan fås för priset av 3 100 kronor.

Hennes elfenbensvita handväska är även den mycket exklusiv. Den är av märket Valentino och kostar 17 650 kronor.

Dyrgripen runt handleden

Runt handleden tycks prinsessan bära ett guldarmband som troligtvis är av den kungliga favoriten ”Cartiers Love bracelet”. Enligt Svensk Dam har Kronprinsessan Victoria, Meghan Markle och danska kronprinsessan Mary ett likadant. Armbandet kostar omkring 92 500 kronor.

Vår ”Madde” är verkligen en stilikon om något. Även fast det är svårt att ha råd att försöka kopiera hennes stil.

Vad tänker du om prinsessan Madeleines utstyrsel? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version