Madeleines plötsliga beslut efter flytten till Sverige – återvänder till USA

prinsessan madeleine, chris o'neill

Foto: TT

Prinsessan Madeleine har fått spendera en härlig sommar hemma i Sverige med familjen. Men nu kommer det besked om att hon ska åka en sväng till USA.

Efter en lång planering och stor flyttprocess har äntligen prinsessan Madeleine tillsammans med maken Chris O’Neill och barnen tagit sitt pick och pack och flyttat hem. Detta efter att de under många år bott i USA.

Men redan efter bara några veckor ska nu Madeleine återvända till USA för ett besök. Tillsammans med drottning Silvia ska hon nämligen mellan den 25 och 27 september befinns sig i New York i samband med ett seminarium och styrelsemöte för World Childhood Foundation.

Lämnar Chris och barnen hemma

Drottningen är hedersordförande tillika grundare av World Childhood Foundation. Stiftelsens syfte är att förbättra villkoren för utsatta barn, som bland annat riskerar att utsättas för våld eller övergrepp. Det är utan tvekan ett hjärteprojekt för drottningen, och även Madeleine.

Idag är hon vice hedersordförande i Childhood och har deltagit i konferenser och uppdrag världen över sida vid sida med sin mamma.

Allt om kungligt rapporterar att prinsessan kommer resa till USA själv den här gången- barnen och maken Chris O’Neill stannar kvar i Sverige.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version