Madeleines lycka – efter familjebeskedet

Idag är en stor dag för prinsessan Madeleine. Ikväll är det nämligen dags för något som Madeleines hjärta klappar hårt för – den stora Childhood-middagen.

Med anledning av att organisationen firar 20 år är kvällen firande ett stort och omtalat sådant, därför har Madeleine och hennes väninnor haft fullt upp med förberedelser hela dagen enligt Svensk Dam.

I sista sekund innan kvällen nådde Madeleine av ett glatt besked i samband med middagen, nämligen att pappa kungen och Carl Philip också kommer att närvara.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleines gemensamma hjärtebarn – organisationen World Childhood, fyller 20 år i år, vilket ska firas med en stor  välgörenhetsmiddag på Tyrol i centrala Stockholm.

Vid sin sida under kvällen har Madeleine givetvis sina vänner sedan många år: Katarina von Horn, Lussan Thott, Lovisa de Geer och Ingegerd von Porat, som hjälp henne med alla förberedelser enligt Svensk Dam.

 

”Väldigt viktigt för drottningen”

Men precis som alla andra så betyder det mycket för prinsessan Madeleine att ha familjemedlemmar stöttandes på plats under det stora arrangemanget. Därför var det ett glatt besked som nådde henne när det stod klart att även pappa kungen och lillebror Carl Philip skulle komma på galan. Och inte nog med det, mamma Silvia kommer självklart att vara där, då även hon jobbar aktivt med Childhood Foundation.

– Childhood är väldigt viktigt för drottningen. Därför vill kungen vara med och stötta sin hustru och prins Carl Philip hade också möjlighet att komma, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Därför kommer inte Victoria, prins Daniel och Sofia

Tyvärr blir det ingen familjefest, då varken syster Victoria, hennes make Daniel eller svägerskan Sofia kan närvara. Anledningen är att Victoria och Daniel ska åk till Åre tidigt imorgonbitti för att stötta de svenska skidstjärnorna i alpina VM, och Sofia ska på ett annat kungligt uppdrag under kvällen.

Det är omöjligt att hinna med att närvara på allt, därför är det fint att kungen och prins Carl Philip kommer till galan för att stötta Madeleine och Silvia. Dela om du gillar vår svenska kungafamilj.