Meghan Markles gåvor till sina anställda

Meghan Markle och prins Harry sitter i en intervju.

Foto: Instagram mfl

Prins Harry och Meghan Markle har tidigare kritiserats för hur de behandlat sina anställda. Men nu träder tidigare och nuvarande anställda fram för att försvara paret.

Trots rapporter om bland annat hög personalomsättning och påståenden om dåligt bemötande hyllas prins Harry och Meghan för deras omtänksamhet och engagemang i att se till att personalen trivs, rapporterar Hello Magazine.

En tidigare anställd berättar om en fin och personlig gest från Meghan: ”När jag adopterade min hund fick jag nästa dag ett lyxigt koppel och halsband levererat till dörren,” säger personen. Det nämns också att nyblivna föräldrar på företaget får gåvor, både nya och högkvalitativa second-hand artiklar.

Läs mer: Meghan och Harrys anställda säger upp sig på löpande band – därför vill de inte arbeta för paret

Fina gåvorna till anställda

Under resor, som till exempel deras senaste till Colombia, bjuder de ofta ut sitt team på drinkar och efter möten i parets hem i Montecito får ingen gå hem tomhänt. En anställd har berättat att de brukar få ”en korg med färska blommor, frukt och ägg från deras trädgård.”

En annan anställd har berättat att Meghan satte ihop ett hudvårdskit efter att ha hört att kollegan hade problem med hyn: ”Meghan göra saker för en, som: ”Du nämnde under samtalet att din hud besvärar dig, jag har satt ihop ett kit åt dig.”

Ashley Hansen, global presschef för Archewell, har också berättat om det stöd hon fick från paret när hon behövde ta ledigt för en operation.

Trots kritiken verkar det helt enkelt som att många anställda uppskattar hertigen och hertiginnan av Sussex och deras omsorg om sina medarbetare.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version