Foto: Shutterstock

Meghan Markles vändning – kan vara redo att begrava stridsyxan

Relationen mellan Meghan Markle och den brittiska kungafamiljen har varit infekterad de senaste fyra åren.

Meghan har sagt att hon ”aldrig vill sätta sin fot i Storbritannien igen”, men det verkar som att hon nu kan vara redo att begrava stridsyxan.

Kungliga experten Angela Levin menar att anledningen är att Meghan hoppas få hjälp från kungafamiljen att sälja sin sylt.

– Det skulle vara hennes ursäkt att åka dit, hon vill försäkra sig om att allt är trevligt, men det är också ett sätt att sälja sina produkter.

Meghan Markle och prins Harry träffades för första gången 2016, och gifte sig bara två år senare.

Till en början bodde de i London och kom bra överens med kungafamiljen, men med tiden började Meghan känna sig illa behandlad och stod inte längre ut med hur hon behandlades av Harrys familj.

Paret bestämde sig 2020 för att lämna Storbritannien och sina kungliga uppdrag bakom sig, och flyttade till Montecito i Kalifornien.

Prinsparets intervju förändrade allt

Kungafamiljen var inte glada över prinsparets beslut, men det var inget jämfört med den besvikelsen de skulle känna året därpå.

Meghan och Harry bestämde sig nämligen för att ställa upp på en intervju med Oprah Winfrey, där de talade ut om hur Meghan hade behandlats och kritiserade kungafamiljen.

Det satte djupa sår som ännu inte har läkts. Meghan har endast vågat sig till Storbritannien en gång sedan hon lämnade för USA, och det var för drottning Elizabeths begravning.

Inte heller Harry har blivit förlåten än, även om han har börjat göra försiktiga närmanden i hopp om försoning. Meghan har däremot inte varit intresserad av att bygga upp relationen till sin svärfamilj – förrän nu.

Meghan Markle vill försonas med kungafamiljen

Trots att Meghan tidigare ska ha sagt att hon inte vill återuppta relationen med kungafamiljen, har nya rapporter framkommit som antyder att hon nu är redo att ”sätta sig ner” och begrava stridsyxan.

– Hon är fortfarande genuint sårad av hur hon behandlades av kungafamiljen – det här är fyra år senare, och nu vill hon äntligen sätta sig ner och prata igenom saker och ting, säger kungliga experten Angela Levin till GB News.

Anledningen? Levin menar att en bra relation med sina svärföräldrar skulle ”hjälpa henne att sälja sin sylt.”

– Det kommer från en ganska bra källa, och det skulle vara hennes ursäkt att åka dit, hon ville försäkra sig om att allt var trevligt, men det är också ett sätt att sälja sina produkter.

Hertiginnan av Sussex fokuserar på sitt livsstilsvarumärke, ”American Riviera Orchard”, och har börjat sälja sylt. Det finns rapporter som antyder att en försoning med kungafamiljen kan hjälpa henne att öka sin försäljning.

– Hon vill nu prata ut med dem och hoppas på ursäkter från kungafamiljen, men är medveten om att de kanske inte kommer. Meghan försöker även få prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie att hjälpa henne med försäljningen av sin sylt, säger experten.

Meghan Markle rapporteras ha sagt att hon ”aldrig ville sätta sin fot i Storbritannien igen,” men detta kan förändra hennes relation med kungafamiljen.

Det sägs att hertiginnan har kontaktat Kate Middleton både efter bukoperationen och cancerdiagnosen, vilket Sussexarna fick reda på via nyheterna och inte från sin familj.

Huruvida det kommer att bli en försoning mellan Meghan och svärfamiljen återstår nu att se.

Hoppas ni kan komma överens och vara samlade igen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev