Melinda Jacobs ord efter privata mötet med prinsessan Sofia

Spännande tider väntar Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson.
Och spännande tider har paret också i backspegeln.
Nyligen mötte de kungafamiljen, och nu berättar Melinda om sina upplevelser av prinsessan Sofia.
– Hon är otroligt ödmjuk, säger Melinda till Svensk damtidning.

Familjehemsmamman och författaren Melinda Jacobs går i spännande tider tillsammans med kärleken Martin ”E-Type” Eriksson.

Paret väntar sitt första gemensamma barn, och nyligen stod det också klart att E-Type gått ner på knä framför kärleken och friat.

– En kväll i överraskningens tecken. Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart JA, skrev Melinda, som många känner igen som familjehemsmamman till ”Lilla hjärtat”, på sin Instagram.

Martin Eriksson har varit en självklar del av underhållningslivet sedan han på 1990-talet fick ett internationellt genombrott. Under sitt artistnamn E-Type har han gett ut hitlåtar som ”Life”, ”This is the way”, ”Angels crying” och den officiella låten till fotbolls-EM 2000, ”Campione 2000”.

Tidigare i somras berörde Eriksson många radiolyssnare med sitt hyllade sommarprat i P1. Där berättade ”E-type” att han burit på en barnlängtan länge, och att det var känslomässigt tungt att det aldrig blivit några, hittills.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa E-Type i sitt program.

Men sedan dess har det hänt massor i artistens liv, och nu väntar alltså kärleken Melinda deras första gemensamma barn.

Den underbara nyheten nådde svenska folket i mitten av augusti och lyckan har sedan dess varit total.

STOCKHOLM 20220301 Melinda Jacobs, familjehemsmamma till "Lilla hjärtat" i riksdagen i samband med en pressträff om utredningen av förutsättningarna för att införa barnets bästa som ett självständigt rekvisit vid prövning av upphörande av vård i familjehem enligt LVU. Foto: Fredrik Persson / TT
STOCKHOLM 20220301 Melinda Jacobs, familjehemsmamma till ”Lilla hjärtat” i riksdagen i samband med en pressträff om utredningen av förutsättningarna för att införa barnets bästa som ett självständigt rekvisit vid prövning av upphörande av vård i familjehem enligt LVU. Foto: Fredrik Persson / TT

I våras var Melinda och Martin dessutom med om någonting mycket speciellt. De var då inbjudna av kungafamiljen till den traditionsenliga Sverigemiddagen på Kungliga slottet i Stockholm.

Nu berättar Melinda om sin upplevelse av kvällen, där kungaparet närvarade liksom prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

– Jag pratade inte så speciellt mycket med kungen och drottningen, men däremot pratade jag en del med Sofia. Hon är otroligt ödmjuk, en väldigt varm och fin person som jag gärna skulle prata mer med, säger Melinda Jacobs till Svensk damtidning.

FILIPSTAD 20221026 Prinsessan Sofia vid ankomsten till Hennickehammars herrgård för lunch. Prinsparet är på en tvådagarsresa i prinsens hertigdöme Värmland. Foto: Fredrik Sandberg / TT
FILIPSTAD 20221026 Prinsessan Sofia vid ankomsten till Hennickehammars herrgård för lunch. Prinsparet är på en tvådagarsresa i prinsens hertigdöme Värmland. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Hon avslöjar att de pratade om barn, och att det hela var en väldigt trevlig upplevelse.

– Man kan tänka sig att en sån middag skulle vara stel, men det var verkligen inte det. Allt var väldigt trevligt och lättsamt.

LÄS MER: Melinda Jacobs stora lycka – visar upp E-types lyxiga kärleksgåva: ”Vackraste jag någonsin sett”

Vi önskar er stort lycka till med allt, Melinda och Martin!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!