Madeleines förändring väcker uppmärksamhet – här är nya bilden

Även om prinsessan Madeleine är den mest sällsynta av kungabarnen så drar hon alltid till sig blickar var hon än går. Det stora, vita leendet och förmågan att alltid se prydlig och glamourös ut, gör att hon sticker ut och visar alla att hon är av kunglig härkomst.

Den nya bilden på prinsessan Madeleine visar dock upp en helt ny sida, som många aldrig sett förut.

Om två veckor är det dags. Prinsessan Madeleine debuterar som barnboksförfattare genom att släppa boken ”Stella och hemligheten”, som hon jobbat flitigt med det senaste året.

I samband med lanseringen har, som sig bör, pressfotografier tagits. Men det är inte de glamourösa och fixa bilder vi är vana vid att se på prinsessan Madeleine, utan avskalat och naturellt. ”Dramatiskt”, som Svensk Dam beskriver dem.

Foto: Kungahuset/Charles Lidbom

”Viktigt ämne att prata om”

Barnboken, som är den första att författas av någon i familjen Bernadotte, beskrivs av förlaget Bonnier såhär:

”Att stå upp för sig själv eller någon annan är inte alltid lätt. Hur tar man mod till sig och säger ifrån när något inte känns bra? […]

Stella och hemligheten är en vardagsnära berättelse att läsa tillsammans, men också en bok med ett viktigt ämne att prata om.”

Det är inte många prinsessor som skriver en bok, dessutom för att stärka barns självkänsla. Dela gärna för att gratulera Madeleine.