Nya bilder: Här bryter prins Daniel ut i dans – och får alla att jubla

Är det något som Kronprinsessan Victorias stora kärlek prins Daniel brinner för så är det barn och ungas hälsa. Därför jobbar han aktivt med att motivera barn att röra på sig och leka mer, så fort han får tillfälle.

Som en del av prins Daniels arbete med organisationen Pep, tillbringade prins Daniel förra veckan en heldag på Tärnsjö skola, för en dag i rörelse. Men det var inte bara skolan som gladdes prinsens närvaro, även Daniel såg ut att ha väldigt roligt när han dansade loss till låten ”Dansa, pausa”.

Prins Daniels dag på Tärnsjö skola såg ut att bli en riktigt succé. Målet var att uppmuntra elever att röra på sig mer istället för att sitta vid datorm, genom att introducera dem för roliga rörelseformer.

Dagen fylldes av bland annat bollsport, snöbollskrig, dans, och undervisning, något alla såg ut att gilla.

Prins Daniel dansar loss till ”Dansa, pausa”

På Kungahusets Instagram har Hovet lagt upp bilder och en video från dagen, till följarnas stora förtjusning.

Det är inte varje dag man ser en svensk prins dansa till låten ”Dansa, pausa”. Se själva om du klickar på pilarna i bilden nedan.

Hyllas av följarna

”Älskar Daniels engagemang……en sann prins av Sverige”, skriver en person i Hovets Instagramflöde. 

”Är så tacksam för att Kronprinsessan valde en så fin make, både till sig själv och för Sverige. Tack Daniel för vad du gör för vårt land.”, skriver en annan. 

”Jag blir alltid så glad och varm i hjärtat av att se Prins Daniels underbart fina engagemang och naturliga förhållningssätt till de barn och ungdomar han möter på dessa uppdrag. Bra jobbat”. 

Jag kan inte annat än hålla med följarna i deras kommentarer. Victoria kunde inte valt en bättre make. Dela för att hylla prins Daniel.