Nya bilder visar romantiska stunden mellan prins Carl Philip och prinsessan Sofia – nu ser alla samma sak

Prinsparet

Nya bilden på prinsparet. Foto: TT

Prinsparet är på plats i Värmland för kungliga uppdrag som bland annat involverar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Dagarna i prinsens hertigdöme framkallade tillbakablickar till tiden då prinsen och Sofia var nykär och höll sig undan rampljuset i hans hus i Värmland. De nya bilderna på prinsparet visar en romantisk gest som oftast inte fångas på bild. 

Värmland ligger prins Carl Philip varmt om hjärtat och där har han tillbringat mycket tid av olika anledningar. Förutom att det är prinses hertigdöme så har det stora intresset för Svenska rallyt lockat dit honom många gånger. 

Träffades i smyg

Enligt Svensk Dam har prins Carl Philip ett hus i Värmland, vilket han fick i dopgåva av värmlänningarna. Där ska han och prinsessan Sofia har tillbringat mycket tid när de var nykära och ville hålla förhållandet hemligt. 

Efter att paret gift sig 2015 blev Sofia dock hertiginna av Värmland, vilket stärkte bandet till regionen även för henne. Det var också där hon gjorde sitt första kungliga uppdrag det året. 

Det har hunnit gå sju år sedan dess, och paret har skaffat tre barn. Men kärleken spirar fortfarande, det avslöjar nya bilderna. 

Stoltserar med sin kärlek

I veckan återvände prins Carl Philip och prinsessan Sofia till Värmland, men under den här vistelsen kunde de stolt visa upp sin kärlek till varandra. 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia besöker Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i Karlstad tillsammans med Värmlands landshövding Georg André och hans fru Maria Andrén. Prinsparet är på en tvådagarsresa i prinsens hertigdöme Värmland. Foto: Fredrik Sandberg/TT

“Läns besöket fortsätter med viktiga samtal med MSB Pliktverket och Myndigheten för psykologiskt försvar”, skriver prinsparet på sin egen Instagram där de delar med sig av deras kungliga uppdrag. 

Resan pågick i två dagar, där de förutom att besöka MSB passade på att träffa Värmlands landshövding Georg André och hans fru Maria Andrén, vilket kan ses på flera bilder. 

Störst uppmärksamhet blev det dock kring bilden på prinsparet när de lutar sig romantiskt mot varandra och poserar tätt ihop. En pose man inte brukar se när kungligheter ska radas upp på bild. 

Fina bilden på prinsparet

När prinsparet anlände till Hennickehammars herrgård för lunch fick värmlänningarna se prinsparets kärleksfulla poserade tillsammans framför kamerorna. 

Bilden säger mer en tusen ord. Se själva.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia anländer till Hennickehammars herrgård för lunch. Prinsparet är på en tvådagarsresa i prinsens hertigdöme Värmland. Foto: Fredrik Sandberg/TT

LÄS MER:

Exit mobile version