Nya bilderna på Victoria får folket att jubla – lyckligare än någonsin

Kronprinsessan Victoria har ett leende som smittar av sig, och det är sällan man ser henne på annat än gott och trevligt humör. Men under det italienska statsbesöket var det något som fick kronprinsessan att stråla som aldrig förr.

Om man utgår från att en bild säger mer än tusen ord så kan man vara säker på att kronprinsessan Victoria är i en riktigt lycklig period i livet.

I dagarna har vår svenska kungafamilj haft finbesök från Italien, då bland annat president Sergio Mattarella och hans dotter Laura tillbringat dagarna med kungligheterna.

Kronprinsessan Victoria under det italienska statsbesöket.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel under det italienska statsbesöket. Foto: Fredrik Sandberg/TT

God relation

Dagarna har haft späckade scheman med aktiviteter och arbete, memn av bilderna att döma har det bjudits på många skratta, vilket tyder på den goda relation som Sverige och Italien har, vilket också kung Carl Gustaf uppmärksammade.
– Jag är glad att kunna välkomna Italiens president Sergio Mattarella och hans dotter Laura Mattarella till Sverige, sa kungen under besöket, enligt Svensk Dam.

Gladast av alla såg kronprinsessan Victoria ut att vara, men om det var på grund av det trevliga besöket eller att hon hade stora kärleken Daniel vid sin sida är oklart.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Foto: TT OBS: Bilden är flera år gammal, men visar en lycklig Victoria med sin kärlek Daniel Westling.
Dela om du tycker att Victoria är en bra representant för Sverige.