Nya bilderna på Victoria och Oscar charmar alla – visar att lillprinsen är mamma upp i dagen

Att kronprinsessparet har ett stort intresse för idrott har nog inte undgått någon. Prins Daniel har vid flera sammanhang setts på hockeymatcher där han tagit med sig dottern Estelle, och vi flera tillfällen har hela familjen åkt till fjällen för att njuta av skidåkning. Att hela familjen dök upp under tennisturneringen Stockholm Open i dagarna var ingen överraskning. Dock lyckades minstingen pris Oscar stjäla uppmärksamheten ett tag. 

Tennisturneringen Stockholm Open är igång på Kungliga Lawn Tennis Klubben i Stockholm, och på plats finns stjärnor från hela världen. 

Under tisdagen fick spelarna göra upp inför kungligt besök. I publiken satt kronprinsessan Victoria och prins Daniel, tillsammans med barnen Estelle, 10, och Oscar, 6. 

Svenske tennisspelaren Mikael Ymer kände pressen, men efter två och en halv timmes spel kunde han besegra fransmannen Quentin Halys, trots en tung start. 

– Jag är tacksam att Thomas Enqvist (turneringens direktör) gav mig chansen och gjorde det möjligt för mig att spela här. Kungligheter på läktaren också. Det är fantastiskt att se er glädje, den glädjer mig. Stort tack till alla!, sa Mikael Ymer i sitt tacktal efter vinsten, enligt Aftonbladet.

Estelle stal showen

Prinsessan Estelle har varit känd för att “stjäla showen” sedan hon lärde sig gå som liten. Detta då hon ofta ses leende med en stor energi som verkar smitta av sig på alla i omgivningen. Ett exempel på det var så sent som förra veckan när det Nederländska kungaparet var på Sverigebesök.

Under en formell fotografering på slottet dök Estelle upp för att återse sin gudfar kung Willem. Ett kramkalas som hamnade på bild i utländsk media. 

Prinsessan Estelle hälsar på sin gudfar kung Willem-Alexander av Nederländerna. Prinses Estelle groet haar peetvader Koning Willem-Alexander. På inbjudan av H.M. Konungen avlägger DD.MM. Konungen och Drottningen av Nederländerna statsbesök i Sverige 11–13 oktober 2022. Foto: Kungl.Hovstaterna

Svårt att sitta still

Under tisdagens stora tennismatch höll Estelle en mer nedtonad profil, och istället var det hennes lillebror Oscar som stal showen. 

Flera bilder visar att prins Oscar hade svårt att sitta stilla på VIP-läktaren, Att försöka få mamma Victoria att leka med honom var bara mycket roligare för lillprinsen. Se själva. 

Kronprinsessan Victoria och prins Oscar. Foto: Anders Wiklund/TT

Oscar är inte helt olik sin energiske syster Estelle när hon var i samma ålder som han är nu. Vad man också kan konstatera från bilderna är att äpplet inte faller långt från trädet. 

Visst är de fina tillsammans, mor och son?

Foto: Anders Wiklund/TT

Vem tycker du att prins Oscar är lik? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version