Nya bilderna på Victoria visar varför hon är barnens favorit – här strålar hon i vildmarken

En dag kommer kronprinsessan Victoria att ta över tronen. Därför vill hon lära känna landets alla vrår och dess invånare. Ett första steg till att göra det är de landskapsvandringar hon beslutat sig för att genomföra under ett års tid.

I måndags gjorde kronprinsessan sin sextonde landskapsvandring, denna gång i natursköna Hälsingland, som syster Madeleine är hertiginna av. Där fann Victoria en hel del nya vänner under vandringens gång, och de nya bilderna visar tydligt hur roligt kronprinsessan hade.

Den sextonde landskapsvandringen i ordningen blev en lekfull sådan. Förutom att Victoria fick njuta av Hälsinglands vackra natur så innehöll dagen många fartfyllda inslag, vilket Victoria inte hade något emot.

Bland annat så fick Victoria sällskap av elever från årskurs 3-4 på Järvsö skola, som visade henne rovdjurscentret i Järvsö.

Kronprinsessan Victoria
Foto: Pontus Lundahl/TT

Fick flera nya vänner under vandringen

Som vanligt visade kronprinsessan att hon har naturvana, genom att erfaret spatsera i skog och mark, med ett stort leende på läpparna.

Men mer än naturen verkade hon fästa sig vid de många hon bekantade sig med längs vägen, både elever, scouter, landshövdingen och andra.

Victoria under sin landskapsvandring i Hälsingland
Foto: Pontus Lundahl/TT

Även hovet har delat med sig av bilder från Victorias härliga dag i Hälsingland. Här är den fina videon som de la ut under måndagskvällen.

Jag kan inte tänka mig en bättre representant för Sverige än Victoria, så jordnära och klok. Dela gärna för att hylla vår kronprinsessa.