Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna & Pontus Lundahl/TT

Prins Carl Philips gravidgåva till Sofia

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia går nu i väntans tider och längtar efter bebisen som ska födas i februari. Och enligt Hänt kan nog prinsessan också förvänta sig en liten present innan det är dags.

Nu är det många år sedan kärleken slog till mellan prins Carl Philip och hans älskade prinsessan Sofia. Paret gifte sig vid en kärleksfull ceremoni 2015 och sedan dess har mycket hänt i deras liv.

Inte minst har de haft den stora lyckan att få välkomna sina älskade barn till världen. Deras första barn, prins Alexander, föddes ett år efter bröllopet. Året därpå kom de med glädjande nyheter och snart fick de också prins Gabriel. Några år senare anslöt även en tredje son, prins Julian, till familjen.

Fina presenten från Carl Philip

Och nu står det klart att Sofia är gravid igen, och 2025 kommer ytterligare en liten kunglig bebis till familjen.

Prinsessan Sofia mår bra och nedkomsten beräknas till februari 2025. Under hösten väntas inga förändringar i Prinsessan Sofias officiella program.”, skrev hovet i ett meddelande när nyheten kom ut.

I samband Sofias tidigare graviditeter har prins Carl Philip köpt så kallade ”pushpresenter” till henne. Gåvor som traditionellt ges till en nybliven mamma. Dessa har varit tre stycken guldringar som representerar barnens månadsstenar, rapporterar Hänt.

Vad gäller det fjärde barnet som ska födas i februari är det lila ametist som gäller, och om han köper samma märke som tidigare blir det belgiska Bigli. Enligt sajten går hennes kombination på 62 000 kronor.

LÄS MER