Foto: Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

STORT GRATTIS: Prins Daniel fyller 51 år – så håller han kärlekslågan uppe med Victoria

Prins Daniel fyller 51 år på söndagen.
Så här håller han kärlekslågan med sin älskade kronprinsessan Victoria uppe.

Den 19 juni 2010 kommer alltid vara en historisk dag i Sverige. För kronprinsessan Victoria och prins Daniel personligen är det en mycket speciell dag. Det var nämligen den dagen, då de sa ja till varandra och hela svenska folket fick glädjas åt deras kärlekslycka.

Efter den sagolika vigseln strålade det nygifta paret och kronprinsessan tackade svenska folket för att hon äntligen fått sin prins av folket. Sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna. Kronprinsessparet har framför allt välsignats med två barn: prinsessan Estelle, 12, och prins Oscar, 8.

Prins Daniel, som växte upp i Ockelbo, mötte sin blivande fru då han var personlig tränare på gymmet.

Daniels kärleksknep med Victoria

Förra året fyllde Daniel 50, och medverkade då i en stor SVT-intervju med talkshow-drottningen Carina Bergfeldt. I porträttet fick prinsen bland annat frågan om han är romantisk. Han svarade då att både han och Victoria är lika romantiska i dag.

– Jag tror att, om man har den här kemin som vi har så finns den med hela tiden. Sedan är det klart att man måste ha tid för varandra, sade prins Daniel i SVT-intervjun och fortsatte:

– Det kan ofta vara en bristvara, det vet ju du och alla andra som har familj och krävande yrkesliv. Man vill vara hemma mer och ha mer tid för varandra och familjen och sådär. Men jag tycker att vi lyckas.

På söndagen den 15 september fyller prins Daniel 51 år, vi säger stort grattis!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev