Prins Daniel hyllas för sin nya ”vågade” stil – så ser han ut

Även om prins Daniel är ”en man av folket”, så finns det aldrig ett tillfälle då han inte är stiligt klädd. Till och med på hockeymatch lyckas han bära upp både hår och outfit med klass.

De senaste bilderna på prinsen visar dock att han vågat gå utanför ramarna och testat något lite mer ”vågat”, stilnivån är dock lika hög.

En mörkblå kavaj brukar vara det som karaktäriserar prins Daniels stil. Men när han i veckan besökte Umeå tillsammans med entreprenörerna Gunilla von Platen, Jonas Nordlander och Saeid Esmaeilzade visade ha upp en helt ny sida.

Prins Daniel

På bilderna som bland annat Hovet lagt upp på Kungahusets Instagram ses Daniel bära en mörklila polotröja, med en kritstrecksrandig kavaj över. Enligt Svensk Dam ska prinsen också haft gymnastikskor på sig dagen till ära. Om han var stilig ändå? Självklart.

”Daniel lyckas perfekt”

 

När tidningen Cafés modeexpert Daniel Lindström fick se bilderna hade han inget annat än hyllningar att säga:

– Att vara uppklädd på ett avslappnat sätt är modernt och Daniel lyckas perfekt med att mixa en dressad look med vardagsplagg, säger Daniel Lindström enligt Svensk Dam.

 

Jag tycker att det är underbart att en kunglighet kan bjuda på sig själv och ändå vara stilig. Dela gärna om du också gillar prins Daniel.