Prins Daniels pengaregn – miljonvinsterna i bolaget

Prins Daniel

Foto: SVT, Christine Olsson/TT

Miljonerna regnar över prins Daniel och hans bolag går som tåget – nu plockar han ut ytterligare en miljon kronor ur bolaget.

Prins Daniel är inte bara en kunglighet som är gift med vår älskade kronprinsessa Victoria. Han är dessutom en duktig entreprenör och innan han träffade Victoria så drev han en framgångsrik gymkedja, varpå ett av gymmen han faktiskt träffade Victoria en gång i tiden.

Men även om han numera är kunglig så har fortsatt att bedriva företag på sidan om sina kungliga uppdrag. Prins Daniel driver nämligen det framgångsrika bolaget ”Fornwij AB”. Det är ett ägarbolag som Daniel helt äger, däremot sitter han inte i styrelsen och hans närvaro syns inte heller utåt.

Prins Daniels makalösa miljonregn

De senaste fyra åren har Fornwij AB haft en vinst på 27 miljoner kronor efter skatt, vilket Expressen rapporterat om. Den större delen av vinsten kommer från hälso- och friskvårdsbolaget ”Lapada”, som till stor del ägs av prins Daniels bolag Fornwij AB.

I september i år plockade Daniel ut en miljon kronor ur sitt bolag. Sedan 2015 har han kunnat plockat ut hela 32 170 140 kronor. Det är dock oklart vad pengarna ska användas till då det är en så kallad förborgad hemlighet. Det finns spekulationer om att pengarna går till kronprinsessparets fastighet på Värmdö, enligt Expressen.

LÄS MER:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version