Foto: Kungahuset.se/Youtube

Prins Oscar kastar sig ut på repet – se nu på pappa Daniels agerande

.

Här showar prins Oscar loss framför kameran.

På tisdagen invigde han sin egen doppresent – i rasande fart! 

Mamma Victoria och pappa Daniel fick kämpa för att hålla jämna steg med den lekfulle lillprinsen. 

Det var efter prins Oscars dop som han fick namnge ”Prins Oscars naturlek” i skånska Skäralid. Oscar, som är hertig av Skåne, fick inviga den nya naturlekparken där det finns såväl redskap, stationer och hinder som barn och unga kan leka med.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Naturlekparken finns i Söderåsens nationalpark och på måndagen besökte lillprinsen parken för första gången tillsammans med mamma kronprinsessan Victoria och pappa prins Daniel. Parken är uppförd av Länsstyrelsen i samarbete med privatpersoner och företag i regionen.

”Där kan besökare bland annat gå igenom en tunnel, balansera på rep, hoppa på stubbar i form av svampar och svinga sig i en lian. Vid stigens slut finns en sju meter hög rutschkana”, skriver hovet på sin hemsida.

Den ska också användas som verktyg verktyg för pedagoger vid Naturum Söderåsen. I ett filmklipp som hovet själva har filmat får vi se hur prinsen verkligen trivs i den nya parken, som varit öppen för allmänheten sedan i våras.

Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Mamma och pappa fick verkligen hålla tempot uppe för att hänga med i treårige prins Oscars spår när han leker i parken.

Pappa Daniel alltid med en hjälpande hand

Alltid med pappa prins Daniel nära med en hjälpande hand! Särskilt om man går på lite högre höjder. Mamma Victoria följde efter Oscar på de olika hindren i banan, vilket man kan se i klippet.

Foto: Youtube

Vilken underbar familj! Se gärna det härliga klippet i spelaren här nedan.

Vilka underbara bilder på en glad och lekfull prins tillsammans med sina föräldrar! Dela gärna vidare för att sprida sommarglädjen till nära och kära.