Nya videon: Här gör prins Oscar succé i skidspåret – endast 2 år gammal

På vintern är det få saker som går upp mot en fin dag i skidspåret, vilket många anammat under mellandagarna. Även kronprinsessan med familj passade på att ta sig ut i skidbackarna, för att njuta av de svenska fjällen.

Prins Oscar har bara hunnit fylla två år, men det såg inte ut att vara något som helst hinder av den senaste videon att döma. På Instagram delar hovet med sig av en video där lill-prinsen imponerar i spåret.

 

Det är ingen nyhet att kronprinsessan Victoria och prins Daniel älskar att vara ute i naturen och aktivera sig. Därför valde de den svenska fjällen som sin resedestination under barnens jullov.

Flyger fram i skidspåret

I den senaste filmen som hovet delat med sig av på kungahusets Instagram kan man se hur hela familjen flyger fram i skidspåret, även Oscar, som fyllde två år i mars 2018.

Man kan tydligt se att det går undan när hela kronprinsessfamiljen bestående av prins Daniel, Victoria, och barnen Estelle och Oscar tar sig skidspåret.

Det ska börjas i tid. Tänk vilken glädje prins Oscar kommer att få av att kunna detta. Dela om du också tycker det är härligt att vara ute i skidspåret.