Foto: TT, Shutterstock

Prins Williams sanna känslor för prins Harry kommer fram i Dianas tidigare okända brev

Prins William har ännu inte förlåtit prins Harry för de misstag han begått de senaste åren– men deras relation har inte alltid varit så iskall.

Det avslöjar aldrig tidigare sedda brev från Diana, rapporterar GB News.

Prins Williams och prins Harrys relation är obefintlig för tillfället. Bröderna har gått igenom mycket tillsammans, särskilt efter deras mamma prinsessan Dianas tragiska bortgång, och de har alltid stöttat varandra.

Men nu är saker och ting väldigt annorlunda, då William och Harry inte ens pratar med varandra efter Harry och Meghans utträde ur det kungliga livet och allt som följde därefter.

William har ännu inte förlåtit Harry

Det var för fyra år sedan som Harry och hans amerikanska hustru Meghan Markle bestämde sig för att lämna sitt kungliga liv bakom sig och flytta till USA.

Det var en konsekvens av att Meghan hade känt sig illa behandlad och utfryst av den kungliga familjen.

Deras rymning över Atlanten var inget som kungafamiljen tog lätt på. Det blev en spänd stämning mellan prinsparet och resterande familjen. Men det var inget i jämförelse mot vad som skulle ske ett år senare.

Då bestämde sig Harry och Meghan att bryta tystnaden en gång för alla i en intervju med Oprah Winfrey, där de pratade negativt om hur kungafamiljen betedde sig bakom stängda dörrar.

Det skapade en spricka i relationen mellan Harry och hans äldre bror William, som ännu inte har kunnat förlåta sin lillebror.

Dianas brev avslöjar verkliga relationen mellan William och Harry

Det är svårt att säga hur mycket av en ”normal” barndom William och Harry hade med sin mor.

Ett gammalt brev som prinsessan Diana skrev har nyligen kommit fram och ger en vacker inblick i William och Harrys barndom.

Det avslöjar inte bara deras uppväxt utan även den speciella band som fanns mellan bröderna.

Brevet från Diana skrevs i mars 1985, bara sex månader efter att hennes yngste son, Harry, föddes.

Hon skrev: ”William älskar sin lillebror och tillbringar all tid med att ösa oändligt med kramar och pussar över Harry,” rapporterar GB News.

Vilka fina ord om prinsarnas relation, du är saknad Diana.

Hoppas familjen kan försonas snart.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev