Prinsessan Charlotte sockersöt på sin första skoldag – här är nya bilderna ur Kate och Williams album

Första skoldagen är speciell och något de flesta minns för resten av livet, även kungabarn. Igår, den åttonde januari, var en stor dag för prinsessan Charlotte som gjorde sin första dag på förskolan i London. Nu delar prins William och Kate Middleton med sig av färska bilderna på lilla sessan som skol-redo.

Kate Middleton och prins William kunde inte vara mer stolta och lyckliga när de ledde sin lilla Charlotte till hennes första dag på förskolan. Men mest stolt var nog Charlotte själv, vilket syns i bilderna som togs precis innan dagen kunde börja.

”Greven och Grevinnan av Cambridge är väldigt glada över att få dela med sig av de här två bilderna på prinsessan Charlotte vid Kensington Palace den här morgonen. Bilderna är tagna av grevinnan strax innan prinsessan Charlotte begav sig till sin första dag på Willcocks förskola”, löd texten som publicerades tillsammans med bilderna på Instagram.

Redo för skolan trots sin unga ålder

Trots att Charlotte bara är två och ett halvt så kunde hon inte se mer redo ut för att börja förskolan, precis som storebror George, 4, gjorde för längesedan.

Hela familjen

Skolstarten är en stor dag för alla barn, och man kan se lyckan och förväntningarna i prinsessan Charlottes ögon. Dela gärna om du vill se mer av kungligheterna i ditt flöde.