Prinsessan i koma – efter hemsk olycka: ”Det är väldigt allvarligt”

Prinsessan Hermine av Clermont-Tonnerre har var med om en allvarlig trafikolycka.

Nu ligger hon i koma och Frankrike är chockat av nyheten.

Rapporterna om den 54-åriga tvåbarnsmammans krasch har spridit sig som en löpeld i världens medier. Bland andra brittiska Daily Mail skriver om prinsessans krasch.

Hon ligger i koma på sjukhus efter en motorcykelolycka.

Hermines pappa Charles Henri var den elfte hertigen av släkten Clermont-Tonnerre, och i hemlandet Frankrike är hon ett mycket känt namn.

Hon har två barn tillsammans med ex-maken tillika affärsmannen Alastair Cuddefort.

”I tankar och böner för vår Mimine, Hermine de Clermont-Tonnerre, i koma efter en motorcykelolycka, tänker vi på hennes barn Allegra och Calixte 🙏🏻🙏🏻❤️  Min älskade prinsessa du är en krigare, kämpa”, skriver en av Hermines vänner, Viviane Zaniroli, i ett Facebook-inlägg, uppger Daily Mail.

En pensées et en prières pour notre Mimine, Hermine de Clermont-Tonnerre, dans le coma suite à un accident de moto, on…

Gepostet von Viviane Zaniroli am Dienstag, 2. Juni 2020

Den franske sångaren Jean-Luc Lahaye står nära familjen. I en tv-sänd intervju berättar han om oron för Hermine, uppger Hello Magazine.

– Jag har fått höra nyheterna. Det verkar som om det var en mycket allvarlig motorcykelolycka. Den avgörande prognosen är på väg, säger Jean-Luc Lahaye i tv-intervjun, enligt Hello.

Hermine har bland annat gjort sig känd för sina tv-framträdanden i hemlandet, men också för att ha gett ut hela sju böcker.

View this post on Instagram

Amour#oiseau#pureté #

A post shared by Hermine de Clermont-Tonnerre (@princessehermine) on

Han har nu Hermine i sina tankar.

– Jag hoppas att hon kommer ta sig igenom detta. Hon är en tjej som jag älskar, en trogen vän, mycket glad, en extraordinär karaktär. Hon är en mamma och av den anledningen hoppas jag också att hon kommer ut ur det och att hon kommer att återfå all sin rörlighet.

– Jag vet inte exakt hur det står till, men det är väldigt allvarligt.

Alla våra tankar finns med Hermine och familjen!