Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige igen – har tagit med sig barnen

Sommaren med släkten.
Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige igen tillsammans med familjen – på sonen prins Nicolas födelsedag.
Uppgifterna bekräftas av hovet, skriver Svensk damtidning.

Efter en lång coronapandemi som hållit prinsessan Madeleine på hemmaplan i Florida, har nu äntligen familjen landat i Sverige igen.

Det var vid lunchtid på tisdagen som Svensk damtidning var först med att kunna rapportera att Madeleine med familj åter landat i hemlandet igen.

Foto fv: Jonas Ekströmer / SCANPIX og AFP PHOTO / TT NEWS AGENCY AND TT News Agency / Henrik MONTGOMERY

Nöjeslivet kunde i samband med prinsessans födelsedag den 10 juni berätta att hon väntades hem till Sverige inom kort.

”Hela familjen planerar att komma till Sverige i sommar och tillbringa tid med familjen på Solliden på Öland i juli”, skrev hovets informationschef Margareta Thorgren då i ett mejl till Nöjeslivet.

Och nu ser det ut att bli en sommar med släkt och vänner i Sverige för Madeleine och barnen! Hovet bekräftar nämligen för Svensk damtidning att prinsessan flugit hem till Sverige tillsammans med barnen prinsessan Leonore, 7 år, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3. Därmed får mellanbroder Nicolas fira sin födelsedag i Sverige.

Tidigare under dagen skrev Madeleine kärleksfullt om sonen på Instagram där hon också publicerat en bild på prinsen som i dag kan få fira tillsammans med släkten på mammas sida i kungafamiljen.

”Grattis kära Nicolas! Vi älskar dig till månen och tillbaka. Kör hårt!”, skriver hon till bilden.

Nicolas föddes på Danderyds sjukhus och har inte synts till så ofta i Sverige. Det beror så klart på att familjen bor i USA.

Madeleine har många gånger talat gott om sina barn, så som i magasinet Mamas stora intervju.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!” säger Madeleine till Mama.

– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer som Nicolas gör och tycker om fina ting.

Återstår därmed att se om prinsessan Madeleine och barnen kommer att finnas med under kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på Öland den 14 juli – ett tillfälle då hela kungafamiljen brukar samlas på Solliden för att fira gemensamt.

Välkomna hem till Sverige önskar vi prinsessan Madeleine och barnen! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om du också vill hälsa dem välkomna hem på vår Facebook-sida.