Foto: TT

Prinsessan Madeleine har fått nog av Chris beteende – nu sätter hon ner foten: ”Måste skärpa sig”

Flytten till Sverige och Stockholm har varit efterlängtad av prinsessan Madeleine.

Men det finns något som skaver vad gäller hennes makes agerande, och enligt en källa till Hänt sätter prinsessan nu ner foten.

Nu är prinsessan Madeleine med familj äntligen åter hemma i Sverige.

En flytt som planerats länge och som hon och maken Chris O’Neill arbetat hårt för att få till.

Att få umgås med övriga kungafamiljen och vännerna hemma i Stockholm är såklart något som Madeleine sett fram emot.

Men det finns något som skaver.

”Svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig”

Omställningen av att flytta hit är något som Svensk Damtidnings chefsredaktör Johan T Lindwall tidigare förutspått blir tuff för Chris.

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Jag vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, har han sagt till egna tidningen.

Inför flytten har Chris O’Neill startat företaget Belgravia Advisors, men även om basen är i Stockholm så har han uttryckt att det kommer bli mycket resande.

Beteendet som Madeleine fått nog av

Att han varit svävande i svaren gällande hur mycket tid han kommer spendera i Sverige är något som dock verkar göra Madeleine irriterad.

En källa nära hovet har berättat för Hänt att makens ointresse kring flytten nu lett till att prinsessan fått sätta ner foten.

– Prinsessan är överlycklig att äntligen vara hemma på sin mammas gata. Då är det ju inte ett normalt beteende, det som Chris ägnar sig åt, att vela och vara svävande i sina svar om hur hans framtid i Sverige ser ut. Klart att Madeleine reagerar och markerar att han måste skärpa sig, säger källan till tidningen.

Som tur är har hon nu sina vänner nära tillhands igen som kan stötta henne.

– Det måste vara härligt för Madeleine få ingå i Stockholmsocieteten igen, och vara nära sina väninnor – de som har stöttat henne i vått och torrt genom hela livet, säger källan till Hänt.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev